Νέοι servers - 4 Αυγ 2009
Δύο (2) νέους data base servers και έναν (1) ακόμα web server απέκτησε η εταιρία μας στα Data Center (DC) του Houston και Dallas, στις Η.Π.Α. Με τα τρία νέα μηχανήματα θα ενισχυθούν σημαντικά οι υπάρχουσες δομές και θα αυξηθεί η ταχύτητα προσπέλασης σύνθετων δυναμικών δικτυακών τόπων. Οι υποδομές, οι προδιαγραφές λειτουργίας, ασφάλειας και υποστήριξης των παραπάνω Dcs ικανοποιούν με το παραπάνω τα υψηλά standards της εταιρίας μας (ISO 9001). 

Η λειτουργία των νέων μηχανημάτων έχει ήδη ξεκινήσει από αρχές Ιουλίου 2009 και η μεταφορά των websites θα γίνει σταδιακά χωρίς να διακοπεί η λειτουργία τους παρά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Σε κάθε περίπτωση θα προηγηθεί σχετική ειδοποίηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης έτσι ώστε να μην γίνεται ενημέρωση περιεχομένου κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

Η IPS φροντίζει πάντα να ανανεώνει την υλικοτεχνική υποδομή της ακολουθώντας τις εξελίξεις στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της πληροφορικής. Έτσι, επενδύουμε σημαντικά κεφάλαια κάθε χρόνο σε έρευνα και υιοθετούμε κάθε νέα τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και οργάνωσης.

 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης