Γίνετε συνεργάτης
Η IPS από την ίδρυση της (1999) έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της. Στόχος μας ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα η καλύτερη εξυπηρέτηση και η αύξηση της αποδοτικότητας των έργων που αναλαμβάνουμε. Ταυτόχρονα η IPS φροντίζει πάντα την υποστήριξη του δικτύου της με την συνδρομή κάθε δυνατής βοήθειας, αξιοποιώντας την άριστη υλικοτεχνική υποδομή, την εμπειρία και τις γνώσεις των στελεχών της.

 

Γίνετε συνεργάτης της IPS γιατί:

  • γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα τις υπηρεσίες web προβολής καθώς έχουμε μεγάλο ενεργό πελατολόγιο, υπερδεκαετή εμπειρία και δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών.

  • διαθέτουμε σύστημα και μέθοδο που έχουν δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου και αποδίδουν.

  • φροντίζουμε και στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κάθε δυνατό τρόπο παρέχοντας έτοιμες δομές, γνώσεις και εφόδια που βοηθούν στην βελτίωση της παραγωγικότητας.

  • παρέχουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά προμήθειας επιβραβεύοντας τον κόπο και τον χρόνο δραστηριοποίησης του κάθε συνεργάτη.

  • εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας βάσει των απαιτήσεων της αγοράς και της τεχνολογικής ανάπτυξης.

  • συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα και παρακολουθούμε στενά κάθε νέα τεχνολογία.

  • διαθέτουμε πολλαπλά επίπεδα συνεργασίας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Από απλή ανάθεση εργασιών έως και white label παροχή λογισμικού, η IPS διαθέτει ξεκάθαρες διεργασίες και κανόνες λειτουργίας που εξασφαλίζουν μια γόνιμη και αποδοτική συνεργασία.

 

Αναζητούμε όσους διαθέτουν δημιουργική φαντασία, έχουν όραμα και αισθάνονται ικανοί να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επαγγέλματος και στις υποχρεώσεις μιας ουσιαστικής και αποδοτικής συνεργασίας. Συνεργάτες μας είναι ήδη συνάδερφοι κατασκευαστές ιστοσελίδων, δημιουργικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες προώθησης, σύμβουλοι επιχειρήσεων και πολλοί άλλοι που βρίσκονται πάντα εντός αγοράς, αφουγκράζονται τον παλμό της και υιοθετούν την τεχνολογική επανάσταση στην επικοινωνία που προσφέρει το Internet.

 

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συνεργασίας με την εταιρία μας απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310 300326.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης