Κερδίστε νέους πελάτες από το Internet
Μπορείτε τελικά να κερδίσετε νέους πελάτες μέσω Intenret ή είναι μύθος; Από το 1999 έχουμε ακούσει χιλιάδες επιχειρηματίες να είναι αρχικά διστακτικοί και προβληματισμένοι για το κατά πόσο το Internet θα μπορούσε να αυξήσει το πελατολόγιο τους. Το να είναι κανείς επιφυλακτικός για κάτι που δεν γνωρίζει είναι μια φυσική άμυνα προς το άγνωστο. Όσοι όμως είναι διορατικοί και κατανοούν την αξία και την δυναμική της σύγχρονης τεχνολογίας αντιλαμβάνονται ότι το Internet είναι μια σοβαρή διέξοδος προς ένα τεράστιο κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτοί φυσικά είναι οι κερδισμένοι, ακόμα και σήμερα εν μέσω κρίσης. Γιατί πολύ απλά στην παγκόσμια αγορά αλλά και σε τοπικό επίπεδο στην Ελλάδα υπάρχουν περιοχές και ομάδες που ευημερούν. Και το Internet φτάνει παντού!

Γιατί οι λύσεις της IPS μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση πελατολογίου;

Το Internet φτάνει σε αυτές τις γεωγραφικές περιοχές και σε ένα πιο εύρωστο κοινό ενώ η κάθε συμβατική επιχείριση συνήθως περιορίζεται γεωγραφικά. Τα δίκτυα συνεργατών - μεταπωλητών δυστυχώς σήμερα δεν είναι το ίδιο αποδοτικά όπως κάποτε. Η κρίση έχει χτυπήσει πολλούς συνεργάτες και ο αριθμός τους έχει μειωθεί. Η προσέλκυση νέων συνεργατών χονδρικής είναι επιτακτική. Οι εξαγωγές είναι ακόμα πιο επιτακτικές. Για άλλους η απευθείας διάθεση των προϊόντων σε τελικούς πελάτες (λιανική) είναι μονόδρομος. Όλες αυτές είναι πολύ σημαντικές διέξοδοι για την αύξηση των πωλήσεων. Και ασφαλώς μπορούν να εφαρμοστούν μεμονωμένα και όχι όλες μαζί. Το Internet μπορεί να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!

Στην IPS εξετάζουμε κάθε παράμετρο και προτείνουμε λύσεις πακέτου. Δεν μένουμε απλά στην σχεδίαση και κατασκευή ενός website ή E-shop αλλά δημιουργούμε λογισμικό και υπηρεσίες που βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet. Δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη και παραμένουμε δίπλα σε κάθε βήμα της επιχείρησης. Ξεκινώντας από τον προσδιορισμό των στόχων web marketing, την καλύτερη κατανόηση των customer pools, την δημιουργία σωστής εταιρικής ταυτότητας, την οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού κάθε εταιρίας αλλά και ότι αφορά την σχεδίαση, ανάπτυξη διαδικτυακών τόπων και την προώθηση τους με σύγχρονες και αποδοτικές υπηρεσίες.

Θέλετε να κερδίσετε πελάτες από το Internet;

Για να πετύχετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αξίζετε γιατί δεν θα σας χαριστεί από κανέναν. Όπως και για τόσα άλλα πράγματα στη ζωή πρέπει κανείς να αφιερώσει χρόνο και κόπο για να απολαύσει οφέλη. Θα κερδίσετε μόνο εφόσον ασχοληθείτε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και όχι ευκαιριακά με τις νέες τεχνολογίες.

Θα πρέπει λοιπόν:

  • να δείτε ξανά την επιχείρηση σας με μια πιο αποστασιοποιημένη ματιά,
  • να κατανοήσετε τα λάθη και τις παραλήψεις που μέχρι τώρα σας καθηλώνουν σε μια προηγούμενη εποχή ενώ η αγορά διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από το Internet,
  • να εμπιστευτείτε την πείρα αξιόπιστων συνεργατών που έχουν να σας επιδείξουν έργο και όχι μόνο θεωρία και υποσχέσεις,
  • να “κλειδώσετε” τις αποφάσεις σας και με ζήλο, πείσμα και αφοσίωση να εφαρμόσετε το δικό σας εξατομικευμένο business plan,
  • να αποφασίσετε την δαπάνη ενός ικανοποιητικού αρχικού ποσού για την απόκτηση του κατάλληλου λογισμικού και την διαφήμιση σας έως ότου αρχίσει να αποδίδει η επένδυση. Το πόσο θα είναι αυτό το ποσό εξαρτάται από τους αρχικούς στόχους σας.

 

Το Internet είναι απλά το εργαλείο για να πετύχετε την αύξηση του πελατολογίου σας. Και ναι, μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις σας! Πριν ξεκινήσετε όμως να στοχεύετε σε κάποιο κοινό θα πρέπει να γνωρίζετε πάρα πολύ καλά τις δυνατότητες σας.

Ξεκινήστε απλά με μια διερευνητική συνάντηση μαζί μας. Με απόλυτη εχεμύθεια (ακόμα και με συμβόλαιο εμπιστευτικότητας) θα εξετάσουμε μαζί κάθε παράμετρο και με ειλικρίνεια θα σας παρουσιάσουμε την γνώμη μας και τις προτάσεις μας για το κατά πόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε το Internet. Πριν συντάξουμε γραπτώς επίσημη προσφορά πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε την επιχείριση σας.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για μια πρώτη γνωριμία. Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά το δικό σας έργο και να χτίσουμε μια μακροχρόνια μεταξύ μας συνεργασία.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης