Επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων
Έχετε κάποια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών προϊόντων; Είσαστε ένας αγροτικός συνεταιρισμός που αναζητά νέους τρόπους διάθεσης των προϊόντων του;

Το Internet είναι η λύση που αναζητάτε! Οργανώστε την προβολή σας γύρω από έναν σύγχρονο διαδικτυακό τόπο (website) και απευθυνθείτε στην παγκόσμια αγορά, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι λύσεις της IPS ξεχωρίζουν για την ευκολία, την οικονομία και την αποτελεσματικότητα κάθε επένδυσης. Με εμπειρία και ενεργό πελατολόγιο στον κλάδο της γεωργικής παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, φροντίζουμε για την επιτυχημένη προβολή, την εξεύρεση νέων συνεργατών αλλά και την αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων που μας εμπιστεύτηκαν.

Η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς:

  1. την δημιουργία / βελτίωση της εταιρικής σας ταυτότητας (λογότυπο, συγγραφή κειμένων, επεξεργασία και βελτιστοποίηση μεταφράσεων, δημιουργία εντύπων, κ.α.)
  2. την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτυακού τόπου (website) προβολής και πώλησης
  3. την δημιουργία σύγχρονου εταιρικού βίντεο παρουσίασης (corporate video)
  4. την δημιουργία και παρακολούθηση στοχευμένων διαφημιστικών ενεργειών (διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Internet) στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες στο εξωτερικό
  5. την ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών για την προσέλκυση και επιβράβευση πελατών

Όλα αυτά μαζί ή και ξεχωριστά στον κατάλληλο χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν για να προβληθείτε σωστά, να αναπτυχθείτε σε πείσμα των καιρών και να αποκομίσετε τελικά σημαντικά οφέλη για εσάς και τους συνεργάτες σας.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση. Γνωρίστε τις λύσεις που προτείνει η IPS και κάντε ένα πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα προς τα μπροστά. Γιατί και οι επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων & τροφίμων χρειάζονται σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία!
Print-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης