Νέο module διασύνδεσης Soft1 ERP με το active3 CMS - 2 Σεπτ 2011
 Η έκδοση v.2.0 του module διασύνδεσης του Soft1 ERP με το active3 CMS επιτρέπει:

  • την εισαγωγή απεριόριστου αριθμού φωτογραφιών για κάθε προϊόν.

  • την εισαγωγή απεριόριστου αριθμού αρχείων (downloads) για κάθε προϊόν.

  • το upload όλων των φωτογραφιών και των αρχείων για όλα τα προϊόντα που ενημερώθηκαν πρόσφατα.

  • καλύτερο έλεγχο από τους διαχειριστές.

  • ταχύτητα στη μετάδοση δεδομένων.

Ο νέος μηχανισμός ενημέρωσης φωτογραφιών και αρχείων μεταφέρει τα δεδομένα στο Cloud αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα μετάδοσης αλλά και το πλήθος των προϊόντων που παρουσιάζονται (set περισσότερων προϊόντων). Όλες οι άλλες πληροφορίες για κάθε προϊόν (πχ. περιγραφή, τιμές, διαθεσιμότητα, κλπ) αντλούνται σε πραγματικό χρόνο απευθείας από την εγκατάσταση του ERP. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την σταδιακή μετάβαση στο Cloud μόνο όταν και εφόσον οι ανάγκες bandwidth αυξηθούν και ξεπεράσουν τις δυνατότητες που έχει μια τοπική ADSL σύνδεση.

Το module έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την Soft1 και συνεπώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως και το προηγούμενο. Η μελέτη του τρόπου διασύνδεσης έγινε σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας.

Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή eshop σε απευθείας διασύνδεση με το Soft1 ERP όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις της δικής σας εγκατάστασης. Εξειδικευμένα στελέχη μας θα μελετήσουν και θα ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες σας και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εγγυημένο και αξιόπιστο.

Καλέστε στο 2310 300326 για να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια για το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης