Ενοικίαση website - 28 Ιουλ 2010
Θέλετε να επενδύσετε στο internet αλλά “δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε;” Πιστεύετε ότι το κόστος της όλης επένδυσης είναι ιδιαίτερα υψηλό; Αναζητάτε κάτι που να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας;

Στην IPS έχουμε τη λύση! Από το 1999 είμαστε πάντα κοντά στην αγορά με προϊόντα και  υπηρεσίες που προσαρμόζονται στη τρέχουσα πραγματικότητα. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τη σειρά active3 SaaS όπου η διάθεση του λογισμικού μας γίνεται με μηνιαίο μίσθωμα. Αντί λοιπόν να αγοράσετε την άδεια χρήσης ενός λογισμικού, νοικιάστε το σαν υπηρεσία! Η ενοικίαση website είναι το πλέον οικονομικό μοντέλο απόκτησης, χωρίς δεσμεύσεις και υψηλά ρίσκα.

Με σύμμαχο το Microsoft Incubation Center στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και φιλοξενία του δικτυακού τόπου της εταιρίας σας. Η εφαρμογή active3 CMS έχει ήδη ενσωματωθεί στην πλατφόρμα διαχείρισης webserve, απ' όπου κάθε website μπορεί να ενεργοποιηθεί στο σχεδιαστικό πρότυπο (template) που θα επιλέξετε και όλα αυτά μέσα σε μερικές μόνο ώρες.

Αποκτήστε σήμερα κιόλας μια δυναμική παρουσία στο internet και προωθήστε την εταιρία σας ηλεκτρονικά! Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα active3 SaaS και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τα κλειδιά του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης