Αναγόμωση εκτυπωτών
Αναγόμωση εκτυπωτών

Μια πολύ συμφέρουσα και εγγυημένη λύση για τις εκτυπώσεις σας αποτελεί η εταιρία Cartridge World. Τώρα μπορείτε να μειώσετε δραστικά το κόστος εκτύπωσης (σε εκτυπωτές μελάνης ή laser, φωτοτυπικού ή φαξ, μαύρες ή έγχρωμες) έως και 50%! Η Cartridge World αναλαμβάνει υπεύθυνα να επαναγεμίσει τα μελανοδοχεία του εκτυπωτή σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος του γραφείου σας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού επαναχρησιμοποιείτε τα πλαστικά μέρη του εκτυπωτή σας. Η Cartridge World προσφέρει εγγύηση αντικατάστασης (μελανοδοχείου ή εκτυπωτή) για κάθε αναγόμωση. Ποτέ ξανά δεν ήσασταν τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα!

Εσείς ακόμα αγοράζετε πανάκριβα cartridges;

Επικοινωνήστε ΔΩΡΕΑΝ με την Cartridge World για να ρωτήσετε αν τα «μελανάκια» του εκτυπωτή σας μπορούν να δεχτούν αναγόμωση.

Όνομα
Επώνυμο
Διεύθυνση
Πόλη
Χώρα
T.K.
Τηλέφωνα
E-mail
Μάρκα εκτυπωτή
Μοντέλο
Αρ. μελανοδοχείου
Σχόλια

Πληκτρολογήστε ένα email αν επιθυμείτε να αποσταλεί εκεί αντίγραφο της φόρμας όπως την συμπληρώσατε :


Η IPS ΕΠΕ διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (ΕΕ 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται στα πλαίσια της εκτέλεσης σύμβασης σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες της, προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Για την ασφάλεια του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιούμε, το IP της σύνδεσης Internet που έχετε αυτή τη στιγμή θα καταγραφεί κατά την αποστολή της φόρμας μαζί με τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε.


Πληροφορίες για την Προστασία Δεδομένων
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω για επιβεβαίωση αποστολής της φόρμας από φυσικό πρόσωπο:

salt-353D2B99 


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης