Αναβαθμίστε το Eshop σας και διαφημιστείτε
Αναβαθμίστε το Eshop σας και διαφημιστείτε στα Social Media και στο Google! Ξεκινά στις 20/2 η υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» και στις 27/2 για το πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση». Και τα δύο προκηρύχθηκαν στις 19/12/18 οπότε ότι τιμολόγιο έχει κοπεί μετά τις 20/12 μπορεί να μπει μέσα στην πρόταση.

Τι μπορείτε να συμπεριλάβετε από εξοπλισμό και υπηρεσίες ψηφιακής προβολής από την IPS

  • Κατασκευή ή αναβάθμιση ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος (Eshop)
  • Διαφήμιση στο Internet με προβολή διαφημιστικού μηνύματος σε τακτική βάση σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες (πχ. Google, Facebook, Youtube, κ.α.)
  • Υπηρεσίες ψηφιακής προβολής (πχ. ανάπτυξη ψηφιακού υλικού διαφήμισης, email marketing, newsletter campaign, web banners, κ.α.)


Επιπλέον, τα παραπάνω προγράμματα επιδοτούν το κόστος νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού (πχ. για την διαχείριση και φροντίδα του Eshop, την γραφιστική επιμέλεια του περιεχομένου και των διαφημίσεων, κα.), το κόστος για υπηρεσίες σχεδιασμού συσκευασίας, ετικέτας, branding, την πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, τις τεχνικές μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση, εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και την προσθήκη φυσικού αερίου CNG σε κινητήρες μεταφορικών μέσων της επιχείρησης.

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 300326 για να σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μάθετε περισσότερα, συγκεντρώστε τις απαιτούμενες προσφορές και πατήστε πρώτοι το κουμπί της ηλεκτρονικής υποβολής στις 20/2 (έχει δοθεί αναβολή στις 6/2).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης