Στατιστικά πωλήσεων
Από την έκδοση active3 v.4.7 διαθίθονται πλέον στατιστικά πωλήσεων σε όλα τα Eshop που κατασκευάζονται με το active3 CMS. Μελετήστε τα στατιστικά πωλήσεων και γνωρίστε άμεσα ποια είναι τα δημοφιλή προϊόντα που κοιτούν περισσότερο οι επισκέπτες σας, ποια είναι τα top προϊόντα σε πωλήσεις και τα έσοδα από ολοκληρωμένες πωλήσεις προϊόντων. Και όλα αυτά στο χρονικό εύρος που σας ενδιαφέρει και για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργό το website σας.

Τα στατιστικά πωλήσεων συμπληρώνουν τα στατιστικά επισκεψιμότητας και βοηθούν δίνοντας πολύτιμα δεδομένα για την αποτελεσματικότητα της προβολής κάθε προϊόντος. Τώρα μπορείτε να δώσετε έμφαση στα προϊόντα που θέλετε γνωρίζοντας απόλυτα και με πραγματικούς αριθμούς την πορεία κάθε προϊόντος.

Επιπρόσθετα, από την έκδοση active3 v.4.8 παρέχεται επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού tracking κώδικα στο καλάθι αγορών που μπορεί να ενημερώνει τα Google Analytics, αποτυπώνοντας έτσι με ακρίβεια την πορεία των πωλήσεων σας στη γνωστή στατιστική υπηρεσία του Google.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να αναβαθμίσετε το website σας με τη νέα έκδοση.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης