Λύσεις CDN
Πακέτο CDN Pro WPS

Η υπηρεσία Pro WPS αφορά τη δρομολόγηση όλων των πακέτων του traffic προς και από το site σας μέσα από την υποδομή του δικτύου CDN που δημιουργούν 200 σημεία σε όλο τον κόσμο σε 90 χώρες. Όλα αυτά τα σημεία θα ελέγχουν τα πακέτα πριν φτάσουν στον server όπου φιλοξενείται το site και θα παρέχουν στατικά αλλά και δυναμικά στοιχεία του site στους επισκέπτες. Οι φωτογραφίες, τα video, τα συνοδευτικά αρχεία (πχ. .pdf, .zip, κλπ), τα script για εμφάνιση ή λειτουργικότητα του site (πχ. .js, .css) αλλά και δυναμικές σελίδες σε PHP, ASP, ASPX θα σερβίρονται πιο γρήγορα στους χρήστες που επισκέπτονται το site σας.

Παράλληλα ένα επιπλέον σύγχρονο σύστημα firewall θα ελέγχει την κίνηση των δεδομένων σας και θα αποκλείει κακόβουλες επισκέψεις και επιθέσεις προς το site σας πριν φτάσουν καν στο firewall του server σας. Φυσικά οι ρυθμίσεις όλων των firewall μπορούν να μεταβληθούν για να εξαιρεθούν συγκεκριμένες υπηρεσίες που ήδη χρησιμοποιείτε (πχ. API, XML συγχρονισμού, κλπ).

Απογειώστε την ταχύτητα του site σας και προστατευτείτε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας παγκοσμίως. Το κόστος ενεργοποίησης του πακέτου Pro WPS είναι 30 € + ΦΠΑ / μήνα.

Πακέτο CDN Business WPS

Η υπηρεσία Business WPS αφορά πιο απαιτητικά site με μεγάλο όγκο traffic και μεγάλο όγκο περιεχομένου. Η ταχύτητα φόρτωσης στα κινητά είναι εξίσου σημαντική και γι’ αυτού του είδους τις ιστοσελίδες ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η άμεση υποστήριξη με τεχνικό επιφυλακής σε 24ωρη βάση 365 ημέρες το χρόνο είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του πακέτου.

Το δίκτυο CDN εξακολουθεί να υποστηρίζει όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις ενώ στο Business WPS πακέτο συμπεριλαμβάνονται δεκάδες υποσυστήματα που επιταχύνουν την εμφάνιση του site και άλλα που ενισχύουν την ασφάλεια σε επίπεδο PCI Compliance, κάτι που συνήθως απαιτούν μόνο χρηματοοικονομικά site τραπεζών. Το SLA αυτού του πακέτου είναι 100% uptime κάτι που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

Η σύγχρονη άκρως επαγγελματική λύση βελτιστοποίησης ταχύτητας και ασφάλειας έχει το όνομα Business WPS. Το κόστος του πακέτου Business WPS είναι 250 € + ΦΠΑ / μήνα.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης