Πως μπορώ να αποκτήσω ένα φθηνό eshop
"Θέλω ένα φθηνό Eshop"

Μια φράση για όσους είναι στην αρχή και δοκιμάζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα ξεχωριστό είδος εμπορίου και έχει τους δικούς του κανόνες. Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει κανείς οικονομικά και να μεγαλώσει το ηλεκτρονικό του κατάστημα ανάλογα με την ζήτηση και τις πωλήσεις που αυτό κάνει. Υπάρχουν δεκάδες έτοιμες λύσεις που κρίνονται αναποτελεσματικές στην πορεία και άλλες που απαιτούν ειδικές γνώσεις προγραμματισμού για να τις λειτουργήσει κανείς.

Στην IPS, από το 1999 που ξεκινήσαμε έως σήμερα, ανεβάζουμε τον πήχη πιο πάνω προσφέροντας Eshop και με μηνιαία μίσθωση, εκπαιδεύοντας παράλληλα τους πελάτες μας στην χρήση των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου που αναπτύσσουμε, παρέχοντας έτσι πλήρη τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση digital marketing και φιλοξενία. Και όλα αυτά σε ένα αυτόνομο ηλεκτρονικό κατάστημα κάτω από το δικό σας domain name, χωρίς προμήθειες επί των πωλήσεων και κρυφά έξοδα.

Τι σημαίνει για εμάς φθηνό Eshop: 

  1. Η μίσθωση ενός πλήρως λειτουργικού Eshop αντί η αγορά της άδειας χρήσης του λογισμικού.
  2. Να ξεκινήσει κανείς με λίγα προϊόντα και να αυξάνει την γκάμα των προϊόντων του προοδευτικά όσο του επιτρέπουν τα οικονομικά του. 
  3. Να πουλάει από την επόμενη ημέρα με βοηθούς τα έμπειρα στελέχη μας.

Αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στο ηλεκτρονικό εμπόριο εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις 21 ετών στον χώρο αυτό, καλέστε μας στο 2310 300326 στην Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού όπου θα συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες της επιχείρισης σας και θα γίνει από μέρους μας η παρουσίαση των οικονομικών πακέτων για τις υπηρεσίες Eshop SaaS (Software as a Service) που παρέχουμε.


Σχετικά άρθρα:

 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης