Δημιουργία και επεξεργασία «ελεύθερων αντικειμένων»
Δημιουργία και επεξεργασία «ελεύθερων αντικειμένων»

Στην έκδοση active3 4.8 παρέχεται πλέον η δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας αντικειμένων που δεν ανήκουν σε κάποια γονική υποσελίδα. Αυτά τα αντικείμενα (υποσελίδες, προϊόντα, φόρμες επικοινωνίας, κλπ) στο εξής θα αναφέρονται σαν «ελεύθερα αντικείμενα» για τα οποία υπάρχει πλέον ξεχωριστή περιοχή διαχείρισης στον πίνακα ελέγχου.

Τα ελεύθερα αντικείμενα μπορεί να τα καλέσει κανείς απευθείας γνωρίζοντας το URL ή μετά από εσωτερική παραπομπή (link) που τοποθετήθηκε στο κυρίως κείμενο (wysiwyg editor) ενός αντικειμένου.

Τα ελεύθερα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  • υποσελίδες όπως «Όροι και προϋποθέσεις», «Τρόποι αποστολής», «Πίνακας μεγεθών», όπου η πληροφορία δεν χρειάζεται να βρίσκεται κάτω από μια γονική υποσελίδα αλλά αφορά όλο το website.

  • επεξηγήσεις χαρακτηριστικών, υπηρεσιών και άλλων συνοδευτικών κειμένων σε προϊόντα

  • εκπαίδευση ή παρουσίαση από απόσταση σε πελάτες ή συνεργάτες. Η πρόσβαση στην πληροφορία μπορεί είτε να είναι ελεύθερη είτε μετά από σχετική αναγνώριση μέλους.

Το περιεχόμενο ενός ελεύθερου αντικειμένου (με εξαίρεση τα προϊόντα) μπορεί ακόμα να εισαχθεί και στο περιεχόμενο μιας καρτέλας (tab), δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στον τρόπο παρουσίασης.Print-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης