Πως ξεκινάω να πουλάω στο διαδίκτυο
Κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες της, αυτό είναι γνωστό στον επιχειρηματικό κόσμο. Έτσι και τα προϊόντα έχουν εποχικότητα και περιόδους όπου η ζήτηση τους από το διαδικτυακό κοινό αυξάνεται ή μηδενίζει εντελώς ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Πολλοί λοιπόν αναζητούν μια “μαγική συνταγή επιτυχίας” για να έχουν γρήγορα θεαματικά αποτελέσματα. Ας σοβαρευτούμε, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κάποιος “αλγόριθμος” που παρακάμπτει τους ανταγωνιστές και σας βγάζει στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Δεν υπάρχει κάποιο τρικ και όποιοι υπόσχονται κάτι τέτοιο είναι απλά απατεώνες. Αποφύγετε τους!

Ποια είναι τα σωστά βήματα για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις στο Internet

Καταρχήν πρέπει να επιλέξετε σωστούς και έμπειρους συνεργάτες για να σας καθοδηγήσουν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα βήματα είναι πολλά και έχουν προαπαιτούμενα πριν συνεχίσετε παρακάτω. Η σειρά που προτείνουμε εμείς είναι:

  1. Δημιουργία ενός business plan ώστε να έχετε ξεκάθαρο σκοπό, προϋπολογισμό, οριοθετημένο κοινό, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και καλή καταγραφή του τρόπου που δραστηριοποιείται η αγορά σας στο διαδίκτυο.
  2. Επιλογή έμπειρου συνεργάτη εντός προϋπολογισμού.
  3. Επιλογή κατάλληλου λογισμικού διαχείρισης Eshop.
  4. Επιλογή κατάλληλου προσωπικού.
  5. Μελέτη κατάλληλων τρόπων διαφήμισης του Eshop.
  6. Εκπαίδευση του προσωπικού σας.
  7. Σωστή προετοιμασία του υλικού παρουσίασης των προϊόντων σας.
  8. Σωστή ενημέρωση του λογισμικού διαχείρισης Eshop.
  9. Επιλογή συνεργατών υποστήριξης, φιλοξενίας σε πιστοποιημένα Data Center, επιλογή συνεργατών για τρόπους αποστολής και τραπεζικών οργανισμών που υποστηρίζουν αξιόπιστες πλατφόρμες τρόπων πληρωμής.
  10. Εφαρμογή πλάνου διαφήμισης και έναρξη κάθε καμπάνιας.

Η IPS με εμπειρία από το 1999 στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχοντας αναπτύξει δικό της λογισμικό διαχείρισης Eshop (Active3 CMS) αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω βήματα για εσάς. Εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα μας έχουν εμπιστευτεί για τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο και συνεχίζουν μαζί μας εδώ και δύο και πλέον δεκαετίες.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις λεπτομέρειες του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος. Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού πρώτης γνωριμίας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης