Σύνθετα χαρακτηριστικά με διαθεσιμότητα
Η νέα λειτουργία των σύνθετων χαρακτηριστικών επιτρέπει τη σύνθεση πακέτων χαρακτηριστικών (πχ. Χρώμα κόκκινο, Μέγεθος XL) για τα οποία ισχύει διαφορετική διαθεσιμότητα ή ακόμα και τιμή.

Οι συνδυασμοί των χαρακτηριστικών επιλέγονται ανά είδος (στην καρτέλα του προϊόντος) από όπου μπορεί κανείς να ορίσει και το χρονικό διάστημα για το οποίο θα ισχύσει κάθε συνδυασμός. Έτσι για παράδειγμα αν έχετε εποχιακά προϊόντα ή κάποιο πακέτο προσφοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σύνθετα χαρακτηριστικά για τη παρουσίαση και παραγγελία τους.

Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει επίσης να ομαδοποιείτε είδη και να επιτρέπετε στον πελάτη σας την επιλογή του συγκεκριμένου υπο-είδους ή κωδικού. Το σύστημα θα ελέγξει τη διαθεσιμότητα στη διαμόρφωση που ζητήσατε και αν είναι μέσα στα όρια θα προχωρήσει στα στάδια της παραγγελίας. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας των σύνθετων χαρακτηριστικών, είναι να έχετε κάποια έκδοση E-commerce της εφαρμογής active3 και φυσικά αυτή να είναι στη νεότερη έκδοση active3 v.4.7.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για δωρεάν επίδειξη με ραντεβού στα γραφεία μας.Print-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης