Σύστημα εμφάνισης άρθρων κατόπιν πληρωμής
Το νέο Σύστημα Εμφάνισης Άρθρων κατόπιν πληρωμής αποτελεί εξέλιξη του συστήματος δημιουργίας υπηρεσιών του active3 CMS.

Το νέο σύστημα επιτρέπει:

  • την καταχώρηση άρθρων σε ειδική περιοχή που δεν εμφανίζεται κατά την πλοήγηση των απλών επισκεπτών. Οι απλοί επισκέπτες (που δεν έχουν κάνει login) βλέπουν μόνο τον τίτλο και μια σύντομη περιγραφή του άρθρου. Η ανάπτυξη ολόκληρου του άρθρου εμφανίζεται μόνο εφόσον ο επισκέπτης είναι και μέλος (έχει αποκτήσει membership) και έχει τα δικαιώματα να δει το συγκεκριμένο άρθρο.

  • τον προσδιορισμό τυχών προαπαιτούμενων άρθρων. Αυτό είναι μια χρήσιμη λειτουργία για περιπτώσεις παράδοσης on line μαθημάτων, όπου κάθε επίπεδο έχει προαπαιτούμενα μαθήματα. Στο μηχανισμό αγοράς πρόσβασης γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος με βάση το ιστορικό του μέλους.

  • τον προσδιορισμό ημερομηνίας ελεύθερης προβολής, εφόσον η πληροφορία παρέχεται δωρεάν μετά το πέρας μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Το σύστημα εμφάνισης άρθρων κατόπιν πληρωμής είναι η ιδανική λύση για την ανάπτυξη σύγχρονων ειδησιογραφικών portals, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών on line, καθώς και για την παροχή on line μαθημάτων (εκπαιδευτήρια, υπηρεσίες συμβούλων, κ.α.).

Αναπτύξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσιών εκμεταλλευόμενοι τη νέα αυτή λειτουργία του active3 CMS. Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης