Η «διαφορετικότητα» του active3 CMS
Από τις κάποτε μαύρες οθόνες των πρώτων PC και τις εντολές send του Novel μέχρι σήμερα η διαδικτυακή επικοινωνία εξελίχθηκε, γιγαντώθηκε, άλλαξε ονόματα και μεταμορφώθηκε αρκετές φορές περνώντας από σταθμούς που άφησαν τα σημάδια τους στο χρόνο. Email, websites, forum, IRC, blog, youtube, διαδικτυακά παιχνίδια και Social Media, κάθε νέα δυνατότητα στο Internet διαμόρφωσε άποψη, συνήθειες, τρόπο ζωής αλλά και το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων. Σταθερή αξία όμως στην εμπορική αξιοποίηση του διαδικτύου ήταν και θα είναι πάντα η επαγγελματική προβολή με τη μορφή της επίσημης ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Έτσι ξεκινά μια σοβαρή επιχειρηματική προβολή σήμερα και το active3 CMS είναι στην κορυφή της εξέλιξης της διαδικτυακής προβολής.

Το active3 CMS υποστηρίζει κάθε διαδικτυακό τόπο!

Το active3 CMS είναι ένα Ελληνικό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου που επιτρέπει την εύκολη προσθήκη κειμένων, φωτογραφιών, video και κάθε εποπτικού μέσου που μπορεί να μεταδοθεί από απόσταση, αλλά και τη μεταβολή κάθε πληροφορίας στο μέλλον. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας λοιπόν μπορούν να προσαρμόσουν το περιεχόμενο της προβολής όπως αυτοί επιθυμούν και να το τοποθετήσουν εύκολα και άμεσα στο website.

Πέρα από τις συνηθισμένες λειτουργίες ενός τυπικού CMS λογισμικού το active3 ξεχωρίζει γιατί:

  • Σχεδιάστηκε από Έλληνες ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύνθετης και περίπλοκης αγοράς όπως είναι η Ελληνική. Και αυτό είναι πολύτιμο καθώς ενσωματώνει τους κατάλληλους μηχανισμούς και λειτουργίες για να μεταφέρει σε ηλεκτρονική μορφή τους τρόπους που λειτουργεί η πολυσύνθετη, ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική Ελληνική αγορά (πχ. μέθοδοι πληρωμών, νομοθεσία ΦΠΑ, νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, κανονισμοί Ελληνικών τραπεζών, τρόποι υπολογισμού μεταφορικών, κ.α.)

  • Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2000 και έκτοτε συνεχώς εξελίσσεται. Το active3 υπήρχε όταν ο όρος CMS δεν είχε ακόμα ανακαλυφτεί. Γι' αυτό και τα πρώτα site μας είχαν ονομαστεί CUS από τα αρχικά Customer Updated Sites. Από τότε διαρκώς προσθέτουμε νέες λειτουργίες και παροχές στην εφαρμογή κερδίζοντας την εκτίμηση και την αναγνώριση των φίλων και συνεργατών μας. Η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστια και μας βοηθά στο να κατανοήσουμε γρήγορα και να υλοποιήσουμε στο καλύτερο δυνατό χρόνο σύνθετα έργα ανάπτυξης web εφαρμογών. 

  • Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά φιλικό στη χρήση ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις στην πληροφορική. Το active3 CMS είναι η πρώτη εφαρμογή του είδους που δεν χρησιμοποιεί κάποιο back-end χώρο διαχείρισης αλλά λειτουργεί στο ίδιο επίπεδο με το frond-end σχεδιαστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας. Έτσι, είναι απόλυτα κατανοητή και εύκολη κάθε ενέργεια από τους διαχειριστές της εφαρμογής.

  • Έχει πρωτοποριακό κώδικα που επιτρέπει ταχύτητα κατασκευής και οικονομία. Το active3 διαθέτει πολυγλωσσικά αντικείμενα, δηλαδή κάθε υποσελίδα, προϊόν, κλπ, έχει ένα και μόνο Id αλλά διαφορετική μοναδική διεύθυνση (URL) σε κάθε γλώσσα. Το active3 υποστηρίζει όλες τις γλώσσες (Utf-8). Παράλληλα, έννοιες όπως η κληρονομικότητα και ο πολυμορφισμός έχουν αξιοποιηθεί σχεδόν σε κάθε επίπεδο του κώδικα με αποτέλεσμα να γίνεται οικονομία χρόνου, όγκου δεδομένων και να επιτρέπονται μελλοντικές προσθήκες χωρίς να επηρεάζεται η υπάρχουσα δομή. Όλα αυτά μειώνουν δραστικά το χρόνο κατασκευής και συνεπώς και το κόστος κάθε δικτυακού τόπου. Αντίθετα, σε άλλες εφαρμογές CMS κάθε αντικείμενο είναι μια ξεχωριστή οντότητα για την οποία πρέπει κάθε φορά να γράφεται ξεχωριστά κώδικας με όλα τα προβλήματα και την πιθανότητα λάθους που αυτό συνεπάγεται.

  • Ενσωματώνει λειτουργίες που βοηθούν την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Το active3 φτιάχτηκε γι' αυτό το σκοπό και γύρω από αυτό κινούνται όλες οι δομές και η φιλοσοφία μιας διαδικτυακής παρουσίασης. Η εφαρμογή διαθέτει πλήθος τέτοιων δομών που διαμορφώνουν τον κώδικα καθώς και διαγνωστικά εργαλεία που βοηθούν τους διαχειριστές της να συντάξουν βελτιστοποιημένα κείμενα (SEO).

  • Διαθέτει πρωτοποριακές λειτουργίες όπως «δυναμικά χαρακτηριστικά προϊόντων» που ορίζονται εύκολα με ψευτοκώδικα, «ελεύθερα αντικείμενα» τα οποία μπορεί να ανακαλέσει κανείς σε οποιοδήποτε σημείο του website, «SEO ελέγχους» για διαγνωστικούς ελέγχους και συμβουλευτική καθοδήγηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης και δεκάδες άλλες λειτουργίες και δυνατότητες που δεν υπάρχουν σε άλλα CMS. Χάρη στη δημιουργική φαντασία και στα ερεθίσματα από την πάντα ανήσυχη Ελληνική αγορά, το active3 CMS αφήνει πίσω του τον ανταγωνισμό, δεν αντιγράφει αλλά εφευρίσκει τρόπους για καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή.

  • Διασυνδέεται με κάθε διαδικτυακή εφαρμογή ή βάση δεδομένων. Ο κώδικας του active3 διαθέτει τις απαραίτητες «γέφυρες» για το σκοπό αυτό και επομένως μπορεί να συνδεθεί με ότι μπορεί να εκπέμψει στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικές είναι οι υλοποιήσεις διασυνδέσεων με γνωστά ERP συστήματα, με CRM ή η δημιουργία ειδικού περιβάλλοντος on-line διαχείρισης με απευθείας επικοινωνία σε βάση δεδομένων.

  • Είναι «δικό μας παιδί» και γνωρίζουμε απόλυτα τη δομή και κάθε δυνατότητα εξέλιξης του. Με δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καταγράφουμε, σχεδιάζουμε, βελτιώνουμε ή υλοποιούμε σε καθημερινή βάση νέες λειτουργίες. Το active3 CMS μπορεί να τροποποιηθεί ή να εξελιχθεί ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης και αυτό είναι από τα πιο ισχυρά πλεονεκτήματα της εφαρμογής. Όποια και αν είναι η ειδική λειτουργία ή ο μηχανισμός που χρειάζεται ένα website ή μια intranet εφαρμογή, με το active3 μπορεί να γίνει γρήγορα και οικονομικά.

Σε όλα τα παραπάνω αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν ήδη εκατοντάδες ενεργές εγκαταστάσεις με ομοιογένεια κώδικα, είναι κατανοητό πως ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι υποστήριξης, εκπαίδευσης διαχειριστών και αντίδρασης για την επίλυση τυχών προβλημάτων. Το active3 CMS διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής exceptions ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός και η αναπαραγωγή των συνθηκών ενός λάθους. Κάθε ενέργεια βελτίωσης της εφαρμογής μεταφέρεται και κληρονομείται σε όλες τις ενεργές εγκαταστάσεις εύκολα και άμεσα. Με δεδομένο την συνεχή βελτίωση της εφαρμογής από το 2000 έως σήμερα, το active3 CMS είναι ίσως η μόνη «δουλεμένη» εφαρμογή που παρέχει ισχυρή ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε λειτουργία της.

Αν έχετε ήδη διαδικτυακή παρουσία ή ξεκινάτε τώρα την πορεία σας στον κόσμο του Internet χρησιμοποιείστε το active3 CMS ως πολύτιμο συνεργάτη και βοηθό. Κερδίστε το χαμένο χρόνο και αποκτήστε μια σοβαρή εταιρική ταυτότητα στο διαδίκτυο που θα φέρει κέρδη και αναγνώριση από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της δικής σας επιχείρησης. Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού γνωριμίας με την εταιρία μας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης