Βγείτε μπροστά και κερδίστε περισσότερους πελάτες στο Internet
Βγείτε μπροστά και κερδίστε περισσότερους πελάτες στο Internet

Αναγνωρίζουμε όλοι πως το Internet έχει πλέον τεράστια δυναμική και πως διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό αγοραστικές τάσεις και προτιμήσεις. Η διείσδυση του Internet στην παραγωγική διαδικασία και στις εμπορικές συναλλαγές είναι δεδομένη, με αυξητικούς ρυθμούς κάθε χρόνο.

Σε όλον αυτόν τον αναβρασμό η σύγχρονη επιχείριση θα πρέπει να προσαρμοστεί και να ξεχωρίσει. Η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό πρέπει να είναι τέτοια που να προσελκύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και οι τρόποι προσέγγισης αυτού του κοινού πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους. Σήμερα δεν αρκεί η δημιουργία μιας σύγχρονης και ενημερωμένης ιστοσελίδας ή ενός Eshop με χιλιάδες προϊόντα. Η ύπαρξη τους φυσικά βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης, πρέπει όμως να συνδυαστεί με “επιθετικές” προσεγγίσεις και μεθόδους προβολής αν θέλουμε να αποδώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στην IPS δημιουργούμε διαδικτυακούς τόπους με ενσωματωμένες όλες εκείνες τις απαραίτητες λειτουργίες για μια επιτυχημένη προβολή και απομακρυσμένες πωλήσεις. Η εφαρμογή active3 CMS που αναπτύσσουμε περιέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας επαγγελματικής διαδικτυακής παρουσίας.

 

Πέρα από το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό ρόλο στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε:

 1. την ενημέρωση του περιεχομένου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

  • τη φωτογράφηση των προϊόντων και των κτιριακών εγκαταστάσεων σας

  • τη συγγραφή κειμένων στα Ελληνικά και την μετάφραση τους σε όλες τις γλώσσες, σε συνεργασία με πιστοποιημένους και έμπειρους συνεργάτες

  • την ενημέρωση του διαδικτυακού τόπου με το ανάλογο περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, video, κλπ)

 2. το σχεδιασμό και την παρακολούθηση διαφημιστικής καμπάνιας PPC σε:

  • Google Adwords

  • Facebook Ads

  • Yandex Ads

 3. το σχεδιασμό και παρακολούθηση εταιρικών σελίδων σε επιλεγμένα Social media sites όπως:

  • Facebook

  • Linkedin

  • Twitter

 4. την έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο των email προσέγγισης επιχειρήσεων ανά κλάδο και αντικείμενο εργασιών

 5. το σχεδιασμό και παρακολούθηση μαζικών αποστολών email προς εγκεκριμένους αποδέκτες

 6. τη μελέτη και αξιολόγηση ανταγωνισμού για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης


Γνωρίστε τι μπορεί να προσφέρει κάθε υπηρεσία για την δική σας επιχείρηση με ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης στα γραφεία μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει η αγορά σας και να αναλύσουμε σύγχρονους τρόπους προσέγγισης της. Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ημερομηνία και ώρα συνάντησης.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης