Αποκτήστε σύγχρονο E-shop σε μόλις 24 ώρες
Πόσο έτοιμη είναι η επιχείρηση σας για την κρίση του κορωνοϊού;

Στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς όπως αυτή διαμορφώνεται από τις συνθήκες απομόνωσης και τους περιορισμούς κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού, ο Έλληνας επιχειρηματίας πρέπει να έχει γρήγορα αντανακλαστικά για να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα.  

Όσοι λόγω προνοητικότητας ή τύχης έχουν ήδη έτοιμα λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα για απομακρυσμένες πωλήσεις έχουν το προβάδισμα τώρα, πρέπει όμως πολύ γρήγορα αυτό να επεκταθεί με εφευρετικότητα σε κάθε επιχείρηση ώστε αυτή να μην κλείσει λόγω της μείωσης των πωλήσεων στα φυσικά της καταστήματα. Ακόμα και το μαγαζί της γειτονιάς πρέπει να κάνει το δικό του E-shop και να κατευθύνει εκεί το πελατολόγιο του.

Γιατί πρέπει να κάνετε ΣΗΜΕΡΑ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα: 

  1. Για να μπορείτε να δειγματίσετε προϊόντα και να δεχτείτε παραγγελίες απομακρυσμένα χωρίς φυσική επαφή στο χώρο σας. 
  2. Για να μην παραμεριστείτε από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα άλλων. 
  3. Για να διατηρήσετε ανοιχτή την πηγή εσόδων των οικογενειών που συντηρούνται από την επιχείρηση σας. 
  4. Για να μπορείτε να σκέφτεστε δημιουργικά και να είστε παραγωγικοί κόντρα στο πεσιμιστικό κλίμα της εποχής.

Η IPS είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου που μπορεί να οργανώσει την ηλεκτρονική σας προβολή και να κατασκευάσει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Με εμπειρία από το 1999 έχουμε τα μέσα και τις γνώσεις για να πετύχουμε  εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε τόσο ελάχιστο χρόνο.

Ηλεκτρονικό κατάστημα active3 e-shop start

Αποκτήστε σε μόλις 24 ώρες ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσαρμόζεται αυτόματα για κινητά, tablet και desktop PC. Μπορεί να δεχτεί απεριόριστο αριθμό προϊόντων οργανωμένα σε κατηγορίες. Όλα τα E-shop μας διασυνδέονται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και με το Paypal.

Ηλεκτρονικό κατάστημα active3 e-shop ambition

Η πιο μεγάλη έκδοση E-shop και αυτή διαθέσιμη σε μόλις 24 ώρες. Στην έκδοση αυτή παρέχονται επιπλέον χαρακτηριστικά όπως δυναμικά φίλτρα αναζήτησης, δυνατότητα προσθήκης δεύτερης γλώσσας, μηχανισμός δημιουργίας εκπτωτικών κουπονιών, κ.α.

Σε όλες τις εκδόσεις μας παρέχονται δωρεάν τηλεκπαίδευση, domain, SSL και φιλοξενία 1ου έτους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για demo account. Οι παραπάνω εκδόσεις παρέχονται και σε συναδέλφους σε τιμές χονδρικής και φυσικά white label.

Αν έχετε ήδη κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα ή άλλη διαδικτυακή παρουσία που βρίσκεται σε αδράνεια επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως θα τα ενεργοποιήσετε σωστά και αποτελεσματικά κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης