Ποια είναι τα διαθέσιμα πακέτα για κατασκευή ιστοσελίδας
Στην IPS έχουμε τυποποιήσει ως ένα βαθμό τις υπηρεσίες για κατασκευή ιστοσελίδας ομαδοποιώντας τες σε πακέτα. Φυσικά πάντα υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις που διαφοροποιούν λίγο ως πολύ τα πακέτα των υπηρεσιών αυτών, σε μεγάλο βαθμό όμως τα έτοιμα πακέτα εξυπηρετούν την πλειοψηφία των απαιτήσεων της αγοράς.

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων:

  • Προκαθορισμένες λειτουργίες για συγκεκριμένους κλάδους και μέγεθος επιχειρήσεων που διατηρούν πανομοιότυπο τρόπο προώθησης.
  • Συγκεκριμένους πόρους για την απρόσκοπτη λειτουργία και διατήρηση της ιστοσελίδας.
  • Ικανοποιητικό χρόνο εκπαίδευσης των στελεχών κάθε επιχείρησης.

 

Στην IPS διαθέτουμε τέσσερις (4) διαφορετικές εκδόσεις website και επτά (7) εκδόσεις eshop πάνω στην εφαρμογή active3 CMS που κατασκευάζουμε. Επιπρόσθετα υλοποιούμε κατασκευές ιστοσελίδων WordPress και ηλεκτρονικά καταστήματα με WooCommerce. Η παλέτα των επιλογών μας λοιπόν είναι τεράστια και οι συνδυασμοί των πακέτων εκατοντάδες.

Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να προτείνουμε δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε επαγγελματική κατηγορία, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο που σε διαφορετικές περιπτώσεις θα ανέβαζε σημαντικά το κόστος κάθε έργου. 
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης