Δημιουργία Corporate Video
Μία πλήρης διαδικτυακή προβολή δε στηρίζεται πλέον μόνο στο κείμενο και στις φωτογραφίες, αλλά εμπλουτίζεται και με video, το οποίο μέσα από τον ίδιο το δικτυακό τόπο αλλά και από τα διάφορα κυρίαρχα δικτυακά μέσα φιλοξενίας οπτικοακουστικού υλικού όπως το YouTube προσδίδει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το εταιρικό βίντεο (ή corporate video, όπως αλλιώς συνηθίζεται να ονομάζεται) είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι στην εταιρική ταυτότητα και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης. Αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο, έναν ισχυρό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που η κάθε επιχείρηση προσφέρει. Ο συνδυασμός εντυπωσιακών εικόνων και σύγχρονων οπτικοακουστικών τεχνολογιών το καθιστά το ιδανικό μέσο στοχευμένης προβολής και προώθησης.

Οι χρήσεις ενός εταιρικού βίντεο είναι πολλές:

  • Προβολή στο διαδίκτυο.
  • Προβολή στην έναρξη ή κατά την διάρκεια μιας εταιρικής παρουσίασης.
  • Αποστολή του σε υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες, με την μορφή CD ή DVD.
  • Προβολή σε τηλεοπτικό κανάλι.
  • Προβολή στους χώρους υποδοχής της εταιρείας.
  • Προβολή σε έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Εκπαίδευση των στελεχών μιας επιχείρησης.

Από την αρχή της συνεργασίας μας προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας ως συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν καθοριστικά στη σωστή προβολή και ανάδειξη της επιχείρησής σας. Το έξυπνο σενάριο, η μοντέρνα σκηνοθετική ματιά, η όμορφη και διακριτική  μουσική επένδυση και η αμιγώς ψηφιακή λήψη και επεξεργασία, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα.Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρέχοντας σας περισσότερες πληροφορίες. 

Όνομα *
Επίθετο *
Διεύθυνση
Πόλη
Χώρα
T.K.
Τηλέφωνα *
Βέλτιστη ώρα επικοινωνίας *
E-mail
Προϊόν ή υπηρεσία που σας ενδιαφέρει
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-02753405 Print-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης