Ομαδοποίηση ή σύνθεση προϊόντων
Η σύνθεση ενός προϊόντος από τα επιμέρους προϊόντα από τα οποία απαρτίζεται είναι πλέον γεγονός για όλες τις εκδόσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων (Eshop) που κατασκευάζουμε.

Έτσι, αν για παράδειγμα θέλετε να παρουσιάσετε σαν προϊόν κάποιο έπιπλο γραφείου, έστω μια συρταριέρα, αυτό μπορεί να γίνει σαν αυτόνομο προϊόν με δικό του κωδικό, αλλά το σύστημα μπορεί επίσης να συμπεριλάβει όλα τα κομμάτια που απαρτίζουν την συρταριέρα (μηχανισμό, κλειδαριά, ξύλινες επιφάνειες, ρόδες, κλπ) και που και αυτά αποτελούν προϊόντα με δικό τους υπο-κωδικό στην μηχανογράφηση σας. Έτσι ο τελικός πελάτης – επισκέπτης του Eshop θα μπορεί γρήγορα να δει και να παραγγείλει αν θέλει μόνο την κλειδαριά γιατί αυτό του χάλασε και όχι όλο το προϊόν συρταριέρα.

Επίσης, αν θέλετε να σχηματίσετε πακέτα που αποτελούνται από επιλεγμένα προϊόντα τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μια «Σύνθεση προϊόντων» ορίζοντας ποια προϊόντα από αυτά που ήδη έχετε εισάγει στο σύστημα θα συμπεριληφθούν στην σύνθεση καθώς και τις ποσότητες που περιλαμβάνονται για κάθε ένα προϊόν μέσα σε αυτή την σύνθεση. Με αυτό τον τρόπο ο τελικός πελάτης μπορεί να αγοράσει το πακέτο με τα επιμέρους προϊόντα στην αναλογία που εσείς θέλετε.

Για χονδρικές πωλήσεις η «Σύνθεση προϊόντων» σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε όλα τα επιμέρους προϊόντα. Έτσι, για παράδειγμα αν θέλετε να παρουσιάσετε σαν προϊόν έναν τύπο σωλήνα που έχει πολλές διατομές, μήκος, πάχος, και επομένως πολλούς υπο-κωδικούς, τώρα αυτό μπορεί να παρουσιαστεί σαν ένα προϊόν και κάθε υπο-κωδικός του να παρουσιάζεται εντός σε λίστα που όμως επιτρέπει επιλογή ποσότητας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην χονδρική γιατί έτσι ο συνεργάτης σας μπορεί να επιλέξει γρήγορα τις ποσότητες για κάθε υπο-κωδικό και να τις εισάγει μαζικά σε παραγγελία αντί να πάει σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Φυσικά ένα τόσο οργανωμένο Eshop είναι πιο αποδοτικό και σε πωλήσεις.

Με την «Σύνθεση προϊόντων» λοιπόν μπορείτε:

  • να παρουσιάσετε σε λίστα τα επιμέρους προϊόντα ώστε αυτά να είναι διαθέσιμα και για μεμονωμένη παραγγελία (π.χ ανταλλακτικά) αλλά και σε προκαθορισμένα set
  • να δημιουργήσετε πακέτα προσφορών συμπεριλαμβάνοντας τα προϊόντα που εσείς θέλετε και στις ποσότητες που πάλι εσείς θέλετε
  • να διευκολύνετε τους συνεργάτες σας χονδρικής ώστε να μπορούν γρήγορα να εκτελούν παραγγελίες

Η «Σύνθεση προϊόντων» σε συνδυασμό με ειδικό script διασύνδεσης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες και να ενημερωθεί από ένα ERP ή οποιοδήποτε σύστημα μηχανογράφησης. Αυτό προσδίδει τεράστιες δυνατότητες σε μια επιχείριση που έχει χιλιάδες προϊόντα και θέλει ένα σοβαρό και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Καλέστε μας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να ρυθμίσουμε ένα ραντεβού παρουσίασης. Η «Σύνθεση προϊόντων» ανοίγει νέους ορίζοντες στην απομακρυσμένη παρουσίαση προϊόντων ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), είτε αυτό λειτουργεί σε λιανική είτε σε χονδρική.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα ομαδοποίησης προϊόντων σε ένα υπερ-προϊόν κάθε φορά είναι το Eshop που υλοποιήσαμε για την εταιρία ΚΑΜΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ Ο.Ε στην ΒΙΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης (http://www.kamtsis.com)

Τα προϊόντα σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα εισάγονται μαζικά σε διασύνδεση με το πρόγραμμα μηχανογράφησης της εταιρίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζει αναλυτικά τα προϊόντα και τις συνθέσεις των υπερ-προϊόντων με όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Ζητήστε μας μια δωρεάν παρουσίαση συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας μας.active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης