Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδωνΕπιλέξτε το πακέτο βελτιστοποίησης (SEO) που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τη διάρκεια που θέλετε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ελάχιστο όριο ορίζονται οι έξι (6) μήνες σαν απαραίτητο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσει να αποδίδει η υπηρεσία βελτιστοποίησης και να καταγραφούν τα πρώτα συγκριτικά στατιστικά απόδοσης. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται απόλυτα από τη συμμόρφωση στους κανόνες και τις υποδείξεις της εταιρίας μας για την ορθότερη χρήση των κειμένων και του τρόπου παρουσίασης στην ιστοσελίδα. Οι κανόνες αυτοί ενδέχεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια, σύμφωνα πάντα με τις επικρατέστερες μεθόδους SEO που υπάρχουν στην σχετική θεματολογία παγκόσμια και στις επίσημες ανακοινώσεις των μηχανών αναζήτησης. Εξειδικευμένα στελέχη μας παρακολουθούν τις εξελίξεις και σας ενημερώνουν πάντα για ότι καινούργιο προκύψει στους κανόνες των μηχανών αναζήτησης.

Η υπηρεσία SEO δεν υποδηλώνει κάποιου είδους εκπροσώπηση ή αντιπροσώπευση των μηχανών αναζήτησης παρά αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία τεχνικού ελέγχου και συμμόρφωσης που εφαρμόζεται από έμπειρους τεχνικούς μας. Για εγγυημένη και άμεση εμφάνιση σε διαφημιστική θέση υπάρχουν ξεχωριστές υπηρεσίες pay per click προώθησης όπως το Google Adwords.

Γιατί ξεχωρίζουμε:

  • Η βελτιστοποίηση γίνεται πάντα σε δυναμικές ιστοσελίδες  που έχουν κατασκευαστεί  με την εφαρμογή active3 CMS. Το active3 CMS ενσωματώνει τις απαραίτητες δομές και το βέλτιστο κώδικα για την αποτελεσματική αξιοποίηση των τεχνικών SEO.

  • Έχουμε ξεκινήσει για πρώτη φορά τις τεχνικές SEO το 1999, κάτι που ασφαλώς φανερώνει και την τεράστια εμπειρία της IPS στο τομέα αυτό.


active3 SEO 1
Το βασικό πακέτο βελτιστοποίησης για να ξεκινήσει κανείς σωστά στις μηχανές αναζήτησης
active3 SEO 2
Βελτιστοποίηση με έρευνα της δημοτικότητας λέξεων - φράσεων κλειδιών
active3 SEO 3
Περιλαμβάνει SEO και προπληρωμένη καταχώρηση στις διαφημιστικές θέσεις των μηχανών αναζήτησης

Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε