Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Σχεδίαση ιστοσελίδωνΣχεδίαση ιστοσελίδων

Η σωστή σχεδίαση των ιστοσελίδων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τη σύγχρονη επιχείρηση, επειδή ακριβώς έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει (στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια αγορά) καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση και στις πωλήσεις της.

Kάποτε η σχεδίαση ενός website ήταν υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου, ενός web designer. Σήμερα η σχεδίαση ενός μοντέρνου, λειτουργικού και ανταγωνιστικού website προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών ειδικών όπως αναλυτών κειμένων, γραφιστών, προγραμματιστών που σε συνεργασία με τους ανθρώπους του marketing καταστρώνουν την "ηλεκτρονική στρατηγική" της επιχείρησης και σχεδιάζουν την ηλεκτρονική της "βιτρίνα". Βασική επιδίωξη μας είναι πάντα η σχεδίαση ιστοσελίδων που αποδίδουν.

Η ΙPS με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας εγγυάται τη σχεδίαση ενός μοναδικού, λειτουργικού και ποιοτικού web site χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, όπως Ajax, ASP, XML, C#, .NET.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε μπορείτε να δείτε δείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων πελατών μας στην ειδική σελίδα του web site μας.


Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε