Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

ΥποστήριξηΓια όλους τους ενεργούς πελάτες φιλοξενίας (web hosting) παρέχεται δωρεάν Standard Support με email. Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται στο Premium Support πακέτο υποστήριξης το οποίο εξετάζει τα ίδια θέματα με αυτά του Standard Support αλλά απαντώνται κατά άμεση προτεραιότητα.

Για 24/365 Support ισχύουν ειδικά πακέτα υποστήριξης (SLA).

Στόχος μας είναι η καλύτερη κατανομή του χρόνου ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Με σύγχρονες διαδικασίες υποστήριξης δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αμεσότερη και αποτελεσματική φροντίδα των έργων που υλοποιούμε. Επιλέξτε το πακέτο υποστήριξης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και την εμπειρία της IPS για την προβολή σας στο διαδίκτυο.

Standard Support Premium Support 24/365 Support
Διάρκεια: 1 έτος Διάρκεια: 1 έτος Διάρκεια: 1 έτος
Μέσο επικοινωνίας: email Μέσο επικοινωνίας: email, τηλέφωνο με χρήση κωδικού Μέσο επικοινωνίας: τηλέφωνο σε τεχνικό επιφυλακής
Ώρες λειτουργίας: 9:00 – 17:00 Ώρες λειτουργίας: 9:00 – 17:00 Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες / 365 ημέρες

F.A.Q
F.A.Q
Οι συχνότερες ερωτήσεις και απορίες που καταγράφηκαν από νέους πελάτες μας
Download περιοχή
Download περιοχή
Στην περιοχή «downloads» μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας διάφορα αρχεία, αιτήσεις, δωρεάν προγράμματα, κλπ. Η περιοχή είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη της ιστοσελίδας μας
Πληρωμές με πιστωτική κάρτα
Πληρωμές με πιστωτική κάρτα
Η περιοχή αυτή χρησιμοποιείται για την ηλεκτρονική πληρωμή ειδικών πακέτων προϊόντων ή υπηρεσιών για μέλη-συνεργάτες μας.

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε