Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Τηλεφωνική υποστήριξη SaaSΟι εκδόσεις active3 SaaS απευθύνονται σε επιχειρήσεις που διαθέτουν στελέχη με ικανοποιητική εμπειρία στην πληροφορική, γι' αυτό και διατίθενται “ως έχει” χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη. Όλες οι διαδικασίες ενημέρωσης είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, παρόλα αυτά η βοήθεια ενός έμπειρου οδηγού είναι πάντα χρήσιμη και αποδίδει τα μέγιστα.

Τα πακέτα τηλεφωνικής υποστήριξης (SbP, Support by Phone) που προτείνουμε παρέχουν ακριβώς αυτό, μια extra βοήθεια προς τη σωστή κατεύθυνση που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της προβολής σας. Η υπηρεσία της τηλεφωνικής υποστήριξης παρέχεται σε ώρες γραφείου (Δευτέρα – Παρασκευή, 9:30πμ – 5:00μμ). Για 24ωρη τεχνική υποστήριξη ισχύουν ειδικές συμφωνίες (SLA) που ικανοποιούν τις ειδικές απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης (SLO).

Πιο συγκεκριμένα η τηλεφωνική υποστήριξη παρέχει τα παρακάτω:

  • συμβουλευτική υποστήριξη για το βέλτιστο τρόπο λειτουργίας του website. Με τεράστια εμπειρία από εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε κλάδου, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας συμβουλέψουν για τον καλύτερο δυνατό τρόπο συγγραφής, επεξεργασίας και ενημέρωσης των άρθρων ή των προϊόντων σας.

  • ενημέρωση των διαχειριστών για θέματα βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης. Παρακολουθούμε για εσάς τις τελευταίες εξελίξεις και τις αλλαγές που πραγματοποιούνται και ενημερώνουμε για τη σωστή και ενδεδειγμένη προσαρμογή των κειμένων στο website σας.

  • πραγματοποίηση ελέγχων κατ' απαίτηση για τον εντοπισμό σφαλμάτων. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν την ορθότητα κάποιας λειτουργίας, να αναπαραστήσουν το πρόβλημα, να εντοπίσουν τα αίτια και να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες αν χρειαστεί δίνοντας οριστική λύση, εκπαιδεύοντας κάθε εμπλεκόμενο, παρέχοντας τους πόρους και τη γνώση στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε ουσιαστικά για την σωστή λειτουργία και προβολή της εταιρίας σας.

Κάθε κλήση προσμετράται από ειδικό λογισμικό και ενημερώνεστε άμεσα για τον χρόνο που υπολείπεται. Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο εξάντλησης των ωρών ή κάποια άλλη προθεσμία πέρα από τον ουσιαστικό χρόνο επικοινωνίας.

Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που χρειάζεστε την υπηρεσία της τηλεφωνικής υποστήριξης και ξεκινήστε σωστά, κερδίζοντας χρόνο και τις εντυπώσεις.


Domain name του website σε SaaS

Ονοματεπώνυμο υπευθύνου

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Email υπευθύνου

Χρονική διάρκεια
10 ώρες
20 ώρες
50 ώρες


Τιμή: 150,00 €
Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23,00%.

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:
 Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε