Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

active3 doorwayΕάν έχετε μια δυναμική ιστοσελίδα με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές προϊοντικές κατηγορίες, τότε οι μηχανές αναζήτησης σίγουρα έχουν καταγράψει το website σας σαν supermarket. Έστω ότι σε αυτό το πολυκατάστημα κάθε προϊοντική κατηγορία διαθέτει 10 υποσελίδες σε ένα σύνολο 300 υποσελίδων. Αυτό σημαίνει πως η φράση που περιγράφει τη προϊοντική κατηγορία στο συγκεκριμένο website έχει βαρύτητα 10/300=0,0333. Οι 300 υποσελίδες είναι αναγκαίες για να περιγράψετε όλες τις κατηγορίες και τα προϊόντα που διαθέτετε και έτσι δεν μπορείτε να τις περιορίσετε περισσότερο.

Με τα active3 doorways η ιδέα είναι να αναπτύξετε μικρά θεματικά websites, ασφαλώς με δυναμικό περιεχόμενο, που θα εστιάζουν μόνο σε μία προϊοντική κατηγορία. Έτσι με ένα active3 doorway των 50 υποσελίδων η βαρύτητα που μπορεί κανείς να επιτύχει πλησιάζει τη μονάδα (1), δηλαδή είναι τάξεις μεγαλύτερη από οποιοδήποτε μεγάλο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα.

Όσο μεγαλύτερη είναι η βαρύτητα μιας φράσης για μια αναζήτηση τόσο αυξάνεται η πιθανότητα υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Το active3 doorway ενσωματώνει τον απαραίτητο κώδικα για τη βέλτιστη αξιοποίηση των κειμένων έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στα active3 doorway οδηγούν στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα (δηλαδή στο μεγάλο website) για αγορά.

Επιπρόσθετα, τα active3 doorways επιτρέπουν την αυτόματη εμφάνιση περιεχομένου που προέρχεται από ένα «μητρικό website». Τώρα μπορείτε να εμφανίσετε στο active3 doorway τις κατηγορίες του «μητρικού website» που επιθυμείτε χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή τους ξανά από τον διαχειριστή. Ο μηχανισμός που έχει αναπτυχθεί γι' αυτό το σκοπό είναι μοναδικός στο είδος του και αποτελεί μία από τις πολλές καινοτομίες του active3 CMS.

Γνωρίστε περισσότερα για την έκδοση active3 doorway και τις τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων, απλά συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μιλήστε με κάποιον εκπρόσωπο μας και ζητήστε μας ειδική προσφορά για την επιχείρηση σας.

IPS
Επικοινωνήστε μαζί μας για παρουσίαση και αναλυτική προσφορά IPS

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε