Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πελάτες


Δείτε συγκεκριμένες κατηγορίες από τα αντιπροσωπευτικά δείγματα έργων που κατασκευάσαμε

Επαγγελματικός κλάδος
Aντικείμενο
Κατηγορία

Εδώ μπορείτε να δείτε ορισμένα αντιπροσωπευτικά δείγματα από ιστοσελίδες που κατασκεύασε και φιλοξενεί η εταιρία μας. Η IPS έχει υλοποιήσει έως σήμερα έργα για 316 επαγγελματικές κατηγορίες!

Από το 1999 που ιδρύθηκε, η IPS διατηρεί πάντα ανοδική πορεία αυξάνοντας θεαματικά κάθε χρόνο τον αριθμό των πελατών της. Περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία παρέχονται σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με κάθε ενδιαφερόμενο.


Εταιρικές ιστοσελίδες
Εταιρικές ιστοσελίδες
Δείτε ορισμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Β. Ελλάδα που μας εμπιστεύτηκαν και υποστηρίζονται από το active3. Κάθε σχεδίαση έχει κάτι ξεχωριστό που ταιριάζει με το ύφος και το αντικείμενο κάθε επιχείρησης.
Ηλεκτρονικά καταστήματα - E-shops
Ηλεκτρονικά καταστήματα - E-shops
Εδώ θα δείτε εταιρίες που δε σταμάτησαν απλά σε μια παρουσίαση τους μέσω internet, αλλά έκαναν ένα βήμα παραπάνω εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο βαθμό αυτά που τους προσφέρει το διαδίκτυο.
Προσωπικές ιστοσελίδες
Προσωπικές ιστοσελίδες
Προσωπικές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες επαγγελματιών που θέλουν να προβάλουν το έργο και τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να καταφέρουν να γίνουν άμεσα γνωστοί στο ευρύ και συνεχώς αναπτυσσόμενο κοινό του internet.
Ενώσεις - Σύλλογοι - Φορείς
Ενώσεις - Σύλλογοι - Φορείς
Παρουσία στο διαδίκτυο (internet) θέλουν και χρειάζονται όλοι. Όλοι θέλουν ένα βήμα για να ενημερώσουν το κοινό τους, να γράψουν τις απόψεις τους και να επικοινωνήσουν. Δεν εξαιρούνται από αυτή την ανάγκη οι σύλλογοι, οι σύνδεσμοι, οι ενώσεις και όλοι οι άλλοι παρόμοιοι φορείς ή οργανισμοί.
Μη κερδοσκοπικές
Μη κερδοσκοπικές
Οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και οι σύλλογοι έχουν πλέον ένα ακόμα σύμμαχο στο πολύτιμο έργο τους. Οι ιστοσελίδες που κατασκεύασε η εταιρία μας αναδεικνύουν στο μέγιστο το έργο που γίνεται πετυχαίνοντας την καλύτερη, οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη προβολή.
Case Studies
Case Studies
Δείτε κάποια αντιπροσωπευτικά παραδείγματα υλοποίησης έργων, τα στάδια υλοποίησης τους, τα αποτελέσματα και όσα έχουν να αναφέρουν οι πελάτες μας για το έργο.

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε