Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Υπηρεσία Μαζικής Αποστολής Email του Mail ChimpΥπηρεσία Μαζικής Αποστολής Email του Mail Chimp

Ο δικτυακός τόπος www.mailchimp.com είναι μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες μαζικής αποστολής email που υποστηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες καθημερινά. Η εταιρία μας έχει στο παρελθόν χρησιμοποιήσει και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του MailChimp με ικανοποιητικά αποτελέσματα, γι' αυτό και προτείνει τον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο χωρίς όμως εκπροσώπηση, εγγύηση οποιασδήποτε μορφής ή άλλου είδους εμπορική σύνδεση. Οι υπηρεσίες του MailChimp παρέχονται και εγγυώνται μόνο από τον ίδιο τον δικτυακό τόπο.

Η IPS μπορεί να δημιουργήσει για λογαριασμό της εταιρίας σας ξεχωριστό λογαριασμό και να εκπαιδεύσει τα στελέχη σας στις βασικές αρχές και την νομοθεσία γύρω από τις μαζικές αποστολές email. Επίσης, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τα newsletter templates που θα χρησιμοποιήσετε σε κάθε καμπάνια. Το περιεχόμενο κάθε καμπάνιας καθορίζεται πάντα από εσάς με την συμβουλευτική καθοδήγηση της IPS ως προς την ορθότητα και την επικρατούσα πρακτική. Κάθε newsletter προετοιμάζεται προσεκτικά από κοινού μέχρι να αποκτήσετε την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση γύρω από το πολύ σημαντικό αυτό θέμα της μαζικής επικοινωνίας. Ο λογαριασμός στο MailChimp συμβάλει ώστε όλη η διαδικασία της μαζικής αποστολής email να γίνει σωστά και με τις καλύτερες τεχνικές προϋποθέσεις.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας και δηλώστε την παρουσία σας με μηνιαία ενημερωτικά δελτία newslleter που θα σας καθιερώσουν στην αγορά. Η IPS σαν μία από τις παλαιότερες εταιρίες του χώρου, γνωρίζει το τρόπο για να γίνει αυτό σωστά. Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 για μια δωρεάν ενημέρωση.


Print-icon SendToAFriend-icon Προτείνουμε