Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Live chat σε servers της IPSLive chat σε servers της IPS

Η νέα υπηρεσία του Live Chat απευθύνεται σε ηλεκτρονικά καταστήματα που στηρίζονται στην εφαρμογή active3 που έχει αναπτύξει η εταιρία μας. Κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα ανασχεδιάζεται μερικώς έτσι ώστε να προστεθεί ο απαραίτητος κώδικας σε προσυμφωνημένο σημείο, από όπου θα μπορεί να ζητήσει συνεδρία chat ο επισκέπτης του website. Το μήνυμα (που εμφανίζεται εκεί μεταβάλλεται ανάλογα με το status των εσωτερικών χρηστών) σχεδιάζεται κατά αποκλειστικότητα για κάθε δικτυακό τόπο έτσι ώστε να ταιριάζει στην αισθητική και στον τρόπο λειτουργίας του website. Οι εσωτερικοί χρήστες που ουσιαστικά διαχειρίζονται τις εισερχόμενες συνεδρίες chat ρυθμίζονται σε προκαθορισμένα group με συγκεκριμένα δικαιώματα, ανάλογα πάντα με τη θέση τους στην εταιρία σας.

Η υπηρεσία Live Chat μπορεί να υποστηρίξει από έναν έως εκατοντάδες εσωτερικούς χρήστες σε δεκάδες ενεργές συνεδρίες για τον κάθε ένα. Αυτό εξασφαλίζεται από τη πλαστικότητα των πόρων του Cloud Farm ο οποίος και υποστηρίζει κάθε ανάλογη εφαρμογή. Έτσι τα δεδομένα σας βρίσκονται σε πολλαπλούς servers μας ταυτόχρονα μειώνοντας τη πιθανότητα σφάλματος στο ελάχιστο. Παράλληλα το σύστημα συνομιλιών μπορεί να επεκταθεί σε περισσότερους χρήστες ανά πάσα στιγμή καθώς οι πόροι στα Clouds καθορίζονται από τους webmasters σε μερικά λεπτά. Το live chat στηρίζεται στην γνωστή open source εφαρμογή livezilla που ασφαλώς παραμετροποιείται από την εταιρία μας και προσαρμόζεται στο Cloud Farm που διατηρούμε στο Microsoft Incubation Center.

Με το Live Chat σύστημα:

  • παρέχετε ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας στους αναγνώστες σας το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσουν.

  • έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο τι φέρνει τους επισκέπτες στο website σας.

  • έχετε τη δυνατότητα να προσκαλείτε σε συνομιλία επιλεκτικά τους αναγνώστες του website σας.

  • μπορείτε να προετοιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε πρότυπες εκφράσεις στις συνομιλίες σας, διατηρώντας ενιαία επικοινωνιακή πολιτική ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο διαχείρισης.

  • οργανώνετε την επικοινωνία προς τρίτους σε τμήματα (user groups) προωθώντας το συνομιλητή σας κάθε φορά στον πιο αρμόδιο εσωτερικό χρήστη.

  • παρέχετε άμεσα και γρήγορα πληροφορίες μέσω link από το website σας (F.A.Q) κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις αλλά και διαχειριστικό χρόνο.

Με το Live Chat καμιά πληροφορία δεν χάνεται! Κλείστε νέες δουλειές με πελάτες σε μέρη που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Το Live Chat εκμεταλλεύεται πλήρως τις ευκαιρίες που παρέχει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας για περισσότερες πληροφορίες, αξία παραμετροποιήσεων και σχεδιαστικές προτιμήσεις. Αποκτήστε σήμερα κιόλας ένα μοναδικό εργαλείο πωλήσεων!Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε