Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατασκευή eshopΚατασκευή eshop

Στην IPS η κατασκευή Eshop είναι βασική και κύρια δραστηριότητα μας. Από το 1999 αναπτύσσουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα και συντηρούμε εκατοντάδες ενεργές εγκαταστάσεις που πραγματικά αποδίδουν. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε και εσείς ένα σύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, η IPS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γι' αυτό. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει και θα εξυπηρετήσει όλες τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για κάθε Eshop που κατασκευάζουμε ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας ακολουθώντας τις απλές και σύντομες διαδικασίες για την κατασκευή eshop.

Kατασκευή Eshop με ανάλυση αναγκών και προσαρμογή λειτουργιών

Η κατασκευή Eshop ξεκινά πάντα με ανάλυση αναγκών ώστε να γίνει σωστή προετοιμασία για την επίτευξη των αρχικών στόχων. Φροντίζουμε πάντα να ικανοποιούμε πλήρως τις απαιτήσεις κάθε έργου με συνεχείς ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφάλειας, σύγχρονου διαδικτυακού marketing και άλλων ειδικών εφαρμογών ηλεκτρονικής συναλλαγής, η IPS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες (πχ. σύνδεση με άλλα δικτυακά συστήματα ή βάσεις δεδομένων). Έτσι, κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα που να αποπνέει σοβαρότητα και εμπιστοσύνη προς τους υποψήφιους πελάτες – επισκέπτες.

Κατασκευή Eshop γρήγορα και αξιόπιστα

Υπάρχουν 6 διαφορετικές εκδόσεις για την κατασκευή Eshop από την IPS. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει τις απαραίτητες λειτουργίες και δυνατότητες ανάλογα με το αντικείμενο εργασιών, τους επιθυμητούς στόχους κάθε εταιρίας και ανάλογα με το budget που θέλει αρχικά να δαπανήσει. Η οργάνωση της παραγωγής γύρω από αυτές τις εκδόσεις επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του χρόνου και κατά συνέπεια και του τελικού κόστους. Ειδικές υλοποιήσεις με εξειδικευμένες απαιτήσεις μπορούν να στηριχθούν σε κάποια από τις 6 έτοιμες εκδόσεις ώστε να κληρονομηθούν λειτουργίες και χαρακτηριστικά, μειώνοντας και πάλι το τελικό κόστος ανάπτυξης.

Καλέστε μας για μια πρώτη γνωριμία και δωρεάν ενημέρωση!

Σε κάθε περίπτωση η IPS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή Eshop που ξεχωρίζουν, αποδίδουν εισπρακτικά και ενισχύουν το εταιρικό brand. Ζητήστε σήμερα κιόλας ένα πρώτο ραντεβού για να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η κατασκευή Eshop για ορισμένα ή όλα τα προϊόντα σας πραγματικά αποφέρει κέρδη, είναι το παρόν και το μέλλον του εμπορίου και εσείς δεν πρέπει να μείνετε απ' έξω.
Αναγκαιότητα για κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων
Πως και γιατί η κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων βοηθά την σύγχρονη επιχείρηση
Κατασκευή eshop που αποδίδουν
Σε τι διαφέρει η IPS. . Γιατί να επιλέξετε εμάς
Κατασκευή eshop με το active3 CMS
Τι είναι το active3 και τι σχέση έχει με την κατασκευή Eshop
Τεχνολογία για την κατασκευή eshop
Ποια τεχνολογία χρησιμοποιούμε για την κατασκευή Eshop
Κατασκευή Eshop με Ελληνικό λογισμικό
Κατασκευή Eshop που είναι εναρμονισμένα με την Ελληνική εμπορική πραγματικότητα, την νομοθεσία και την συνήθη αγοραστική πρακτική
Πρωτοποριακές λειτουργίες για κατασκευή Eshop
Ελάχιστες εφαρμογές για κατασκευή Eshop διαθέτουν όσα ενσωματώνει το active3 CMS

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε