Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Φιλοξενία ΙστοσελίδωνΦιλοξενία Ιστοσελίδων

Η εταιρία μας συνεργάζεται πάντα με πιστοποιημένους παρόχους και υπερσύγχρονα data centers στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε υποδομή εξετάζεται από έμπειρα στελέχη της IPS έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα υψηλού επιπέδου standards που θέτει το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό και επιλέξτε Cloud φιλοξενία με τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά και τις καλύτερες προδιαγραφές.

Ζητήστε περισσότερα από μια απλή χαμηλού κόστους φιλοξενία επιλέγοντας επαγγελματικές λύσεις στο Cloud περιβάλλον μας με κάποιο από τα παρακάτω πακέτα φιλοξενίας.

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θέλετε να παρουσιάσετε ΟΛΑ τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας; Σας δίνουμε όσο χώρο θέλετε για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας !
Φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος
Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας που διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Cloud hosting
Cloud hosting
Οι λύσεις cloud hosting είναι ιδανικές για τη φιλοξενία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Εμπιστευτείτε τη σιγουριά της πρώτης cloud farm στην Ελλάδα.

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε