Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Η αξιόπιστη λύση για την αδιάλειπτη φιλοξενία του δικτυακού σας τόπου!

Cloud hostingCloud hosting
Παρέχουμε λύσεις Cloud Hosting σε συνεργασία με το Microsoft Incubation Center και την εταιρία Interworks για τη φιλοξενία δυναμικών ιστοσελίδων και  ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (Eshop). Οι λύσεις cloud hosting παρέχουν σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα απόκρισης σε websites με αυξημένες απαιτήσεις.
Σύμφωνα με την αρχή λειτουργίας των load balancing clusters τα εισερχόμενα πακέτα (traffic) προς τους servers διαμοιράζονται σε εκείνα τα μηχανήματα που έχουν το μικρότερο φόρτο εργασίας. Έτσι εξασφαλίζεται σταθερή και άμεση απόκριση ενώ ταυτόχρονα τα αντίγραφα σε κάθε server εξασφαλίζουν την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των αρχείων σας σε πρώτο επίπεδο.

Τα clusters βρίσκονται πίσω από hardware firewalls και intrusion prevention system appliances που θωρακίζουν τα δεδομένα σας από επιθέσεις. Το δίκτυο των servers προστατεύεται επίσης από antivirus που ενημερώνονται αυτόματα. Συστοιχίες από backup servers αναλαμβάνουν την εκτέλεση normal backup καθημερινά! Κάθε μηχάνημα παρακολουθείται από διαγνωστικά προγράμματα που εντοπίζουν τυχόν προβλήματα και ανακατευθύνουν τα δεδομένα σε άλλους περισσότερο διαθέσιμους servers.

Η εταιρία μας διαθέτει την πρώτη cloud farm στην Ελλάδα στο περιβάλλον του Microsoft Incubation Center στη Θεσσαλονίκη.  Αν η διαθεσιμότητα, η ταχύτητα και η ασφάλεια είναι τα πρωταρχικά θέματα για τη διαδικτυακή σας παρουσία τότε επιλέξτε κάποιο πακέτo φιλοξενίας σε cloud περιβάλλον.

 

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας!Υποδομή Data Center της εταιρίας Interworks
Υποδομή Data Center της εταιρίας Interworks
Αναλυτική περιγραφή της υλικοτεχνικής υποδομής του Data Center της εταιρίας Interworks με την οποία συνεργαζόμαστε για τη φιλοξενία σε Cloud Farm.
Σύγκριση απλού hosting με Cloud hosting
Σύγκριση απλού hosting με Cloud hosting
Μια νέα εποχή ανατέλλει για τη φιλοξενία διαδικτυακών εφαρμογών.
Αναζήτηση προσφοράς για Cloud φιλοξενία
Αναζήτηση προσφοράς για Cloud φιλοξενία
Συμπληρώστε τη παρούσα φόρμα αναζήτησης προσφοράς για τη φιλοξενία του δικτυακού σας τόπου στα Clouds.
Πακέτα Website / Eshop Hosting
Πακέτα Cloud Servers Standard
Πακέτα Cloud Servers Professional

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε