Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Διασύνδεση με το πρόγραμμα μαζικής αποστολής email της Lexicon SoftwareΔιασύνδεση με το πρόγραμμα μαζικής αποστολής email της Lexicon Software
Διασύνδεση με το πρόγραμμα μαζικής αποστολής email της Lexicon Software

Το πρόγραμμα Pachutzu διασυνδέεται πλέον με το active3 CMS και ειδικότερα με τον μηχανισμό συλλογής και επιβεβαίωσης email της κάθε mailing list. Το Pachutzu είναι ένα Ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης και μαζικής αποστολής email σε ομαδοποιημένα επιλεγμένους αποδέκτες. Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί από την εταιρία Lexicon Software (ετ. ιδρ. 1998).

Μηχανισμός διασύνδεσης

Το active3 CMS συλλέγει σε ξεχωριστές λίστες και επιβεβαιώνει κάθε λογαριασμό email και δημιουργεί ένα κρυπτογραφημένο αρχείο XML που περιέχει κάθε πληροφορία. Το XML αυτό παράγεται on demand, δεν προϋπάρχει και συνεπώς δεν μπορεί να βρεθεί παρά μόνο μετά από σχετικό ερώτημα σε συγκεκριμένη διεύθυνση (URL).

O διαχειριστής του Pachutzu εισάγει μία μόνο φορά την διεύθυνση (URL) όπου θα βρίσκεται πάντα το κρυπτογραφημένο αρχείο XML και το Pachutzu αναλαμβάνει να συνδεθεί στην διαδικτυακή τοποθεσία, να διαβάσει από εκεί όλα τα email των αποδεκτών και να τα κατατάξει σε ξεχωριστές ομάδες αποδεκτών.

Τα email στη συνέχεια αποστέλλονται από ειδικό λογαριασμό email που δημιουργεί η IPS σε servers που επιτρέπουν την μαζική αποστολή.

Οφέλη

Η διασύνδεση του active3 CMS με ένα εξειδικευμένο λογισμικό μαζικής αποστολής email προσφέρει:

  • ταχύτατη και αυτόματη ενημέρωση κάθε λίστας αποδεκτών. Έτσι δεν χρειάζεται να ενημερώνετε το πρόγραμμα αποστολής με Excel ή άλλου είδους αρχεία.
  • αξιοπιστία, σταθερότητα και καλύτερο προγραμματισμό κάθε αποστολής. Μπορείτε να αφήσετε το πρόγραμμα αποστολής να στέλνει email στο παρασκήνιο και στο χρόνο που εσείς θέλετε χωρίς να απαιτούνται αυξημένοι πόροι σε κάποιον server.
  • ευελιξία και αυτονομία καθώς με ένα πρόγραμμα μπορείτε να χειριστείτε πολλαπλές mailing lists ή άλλες διαφορετικές πηγές δεδομένων.

Το πρόγραμμα Pachutzu διατίθεται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και από την IPS, μόνο του ή με ειδικό λογαριασμό μαζικής αποστολής email. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 300326 και ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να διαμορφώσουμε ένα οικονομικό πακέτο για την επικοινωνία της επιχείρισης σας.


Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε