Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πρόγραμμα “Εξωστρέφεια” (Extroversion)Είναι πλέον πασιφανές ότι μια πολύ σημαντική παράμετρος οικονομικής ανάπτυξης είναι η υιοθέτηση μιας νέας κατεύθυνσης, αυτή που σήμερα καλείται από ορισμένους με τον όρο "εξωστρέφεια". Με αυτό το όραμα αναπτύξαμε ένα νέο πρόγραμμα που συμβάλει στην μετάβαση στη νέα αυτή επιχειρηματική πρακτική. Ο στόχος και παράλληλα το στοίχημα που πρέπει να πετύχουμε όλοι είναι να βοηθήσουμε τις παραγωγικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα αλλά και τις επιχειρήσεις στον τομέα της μεταποίησης και του τουρισμού, να προβληθούν και να συνάψουν εμπορικές σχέσεις με εταιρίες διάθεσης του εξωτερικού. Η αύξηση των εξαγωγών και η ενίσχυση της βαριάς βιομηχανίας του τουρισμού είναι η μόνη διέξοδος από το οικονομικό αδιέξοδο και θεωρούμε τιμή μας να συνδράμουμε με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η IPS έχει τα κατάλληλα στελέχη και τους εξειδικευμένους συνεργάτες - συμβούλους που διαθέτουν την εμπειρία του εξωτερικού σε θέματα προβολής και επικοινωνίας. Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις παρακάτω υπηρεσίες:
  1. Μελέτη και αξιολόγηση του εταιρικού προφίλ στα Αγγλικά και στα Ρωσικά. Εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να καταγράψουν την ιστορική διαδρομή της εταιρίας, την οργάνωση και στελέχωση της, την υποδομή, τις διαδικασίες που ακολουθούνται, τα δίκτυα διανομής, τα κριτήρια αξιολόγησης, τη παραγωγικότητα, τις πιστοποιήσεις και διακρίσεις που κατέχει και γενικότερα τα στοιχεία εκείνα που συντάσσουν το πλήρες εταιρικό προφίλ. Στη συνέχεια αναδιατυπώνονται τα κείμενα της παρουσίασης έτσι ώστε αυτά να γίνουν καταλληλότερα για το διαδίκτυο (εργονομία και λογική πλοήγησης, μηχανές αναζήτησης, κ.α).

  2. Δημιουργία ή ανασχεδίαση του διαδικτυακού τόπου της επιχείρησης. Με αυστηρή εξειδίκευση και δεκαετή και πλέον εμπειρία στο χώρο του web development, η IPS αναλαμβάνει την ανάπτυξη δυναμικών διαδικτυακών τόπων που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες προβολής κάθε επιχείρισης.

  3. Αναδιατύπωση των κειμένων στα Αγγλικά και στα Ρωσικά έτσι ώστε αυτά να αντικατοπτρίζουν το όραμα της εταιρίας και όχι "προχειρότητα".

  4. Προώθηση και διαφημιστική προβολή μέσω του διαδικτύου στα Αγγλικά και στα Ρωσικά. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουμε και υλοποιούμε τους πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης σύμφωνα με το αντικείμενο και την ιδιαιτερότητα κάθε επιχείρησης. Ενδεικτικά οι υπηρεσίες αυτές είναι Google Adwords, PPC campaigns, banner advertising, email marketing campaigns, SEO, αναδημοσίευση newsletters, συγγραφή δελτίων τύπου, κ.α.

Προαιρετικά και για την ενίσχυση των παραπάνω μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την σχεδίαση και αναπαραγωγή εντύπων ή άλλων διαφημιστικών μέσων (multimedia presentations, video presentations) που συμβάλουν και ενισχύουν την εικόνα της εταιρίας σας στην παγκόσμια αγορά.

Το "Πρόγραμμα εξωστρέφεια (Extroversion)" έχει τα ίδια στοιχεία με το "Πρόγραμμα Νέα Ευκαιρία (Opportunity)" με μόνη διαφορά το ότι πραγματοποιείται μόνο στα Αγγλικά και στα Ρωσικά. Όπως προαναφέρθηκε στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις Ελληνικές εταιρίες στην παγκόσμια αγορά.

Επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της εταιρίας μας για περισσότερες πληροφορίες και οικονομοτεχνική προσφορά.


Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε