Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

www.digiparts.gr – Διασύνδεση E-shop με Soft1 ERPwww.digiparts.gr – Διασύνδεση E-shop με Soft1 ERP

Η Digi Parts είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία με αντικείμενο την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξοπλισμών συνεργείων από αναγνωρισμένους οίκους και κατασκευαστές, λιπαντικών και χημικών καθώς και την τεχνική κατάρτιση των επισκευαστών αυτοκινήτων. Η Digi Parts διαθέτει Τμήμα Ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Τμήμα Εξοπλισμού συνεργείων, Τμήμα Τεχνικής εκπαίδευσης & Τεχνικής υποστήριξης, Τμήμα Λιπαντικών & Χημικών.

Απαιτήσεις έργου:
Λόγω του τεράστιου αριθμού των προϊόντων (μικρά και μεγάλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από όλα τα μοντέλα και όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά), κρίθηκε απαραίτητη η διασύνδεση του διαδικτυακού τόπου με το ERP της εταιρίας. Έτσι, όλα τα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες θα μπορούν να παρουσιάζονται απευθείας και σε πραγματικό χρόνο στο τμήμα του site που αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με αυτή την απευθείας διασύνδεση διατηρείται επίσης η ίδια τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει η εταιρία για κάθε πελάτη χονδρικής ή λιανικής. Ταυτόχρονα οι τελικοί πελάτες ενημερώνονται άμεσα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και διατηρείται μια άψογα ενημερωμένη αποθήκη με ότι αυτό συνεπάγεται σε περιόδους απογραφής.

Λύση – Υλοποίηση:
Το έργο είχε σαν προαπαιτούμενο την σωστή προετοιμασία του ERP και την εισαγωγή νέων πεδίων από τον εγκαταστάτη Soft1, κάτι που ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της πολύ καλής μελέτης και προετοιμασίας που έγινε. Η διασύνδεση του E-shop με το ERP έγινε με την δεύτερη έκδοση του ειδικού module διασύνδεσης που επιτρέπει την μεταφορά στο cloud περιβάλλον του website όλων των εικόνων και των συνοδευτικών αρχείων. Έτσι, κάθε προϊόν μπορεί να συνοδεύεται από εποπτικό υλικό παρουσίασης όπως πολλαπλές εικόνες, PDF αρχεία εγκατάστασης, video, κ.α.

Η παρούσα εγκατάσταση διαθέτει επίσης ηλεκτρονική βιβλιοθήκη τεχνικών όρων, με την ίδια κατηγοριοποίηση που εφαρμόζει το ERP. Ο δικτυακός τόπος έχει ακόμα μηχανισμό παρουσίασης εκδηλώσεων (events) οργανώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιεί η εταιρία.Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε