Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

active3 SEO 3Η υπηρεσία active3 SEO 3 περιλαμβάνει:

  1. Έρευνα ανταγωνισμού
  2. Ανάλυση όλων των υποσελίδων του δικτυακού τόπου (site) και αναδιάταξη – αναδιατύπωση των κειμένων με στόχο την μέγιστη δυνατή απόδοση.
  3. Δημοσίευση του δικτυακού τόπου σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και τους ηλεκτρονικούς καταλόγους.
  4. Έλεγχος αρχικής κατάταξης (προ SEO)
  5. Έναρξη μηνιαίου δελτίου αναφοράς κατάταξης σε 4 ενδεικτικές μηχανές αναζήτησης για όλες τις λέξεις κλειδιά που ζητήθηκαν
  6. Σύγκριση των λέξεων κλειδιών (λέξεις που χαρακτηρίζουν καλύτερα τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας) και καταγραφή των θέσεων που αυτές κατέχουν στις μηχανές αναζήτησης. Η καταγραφή αυτή περιλαμβάνει και τις μεταβολές που προκύπτουν σε βάθος χρόνου για κάθε site (έως 10 δικτυακοί τόποι). Έτσι μπορείτε να έχετε μια συγκεντρωτική εικόνα για την επαγγελματική κατηγορία στην οποία βρίσκεστε και τη θέση του ανταγωνισμού σας.
  7. Ενίσχυση και υποστήριξη των θέσεων κατάταξης με προπληρωμένη διαφήμιση αξίας 100€/μήνα. Η μέγιστη απόδοση και ο χρόνος έναρξης αυτής εξαρτάται από το αντικείμενο του site και το μηνιαίο διαθέσιμο προϋπολογισμό. Η εταιρία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, διαθέτει έτοιμες προτάσεις που σε συνδυασμό με την εφαρμογή active3 μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε ιστοσελίδες active3 και όχι σε στατικές ή άλλου είδους δικτυακούς τόπους. Αναλυτικές πληροφορίες για τα πακέτα ολοκληρωμένης web προβολής με active3 μπορείτε να δείτε εδώ

IPS
Επικοινωνήστε μαζί μας για παρουσίαση και αναλυτική προσφορά IPSΧρονικό διάστημα : 6 μήνες με 100€/μήνα διαφήμιση
1 έτος με 100€/μήνα διαφήμιση
18 μήνες με 100€/μήνα διαφήμιση
2 έτη με 100€/μήνα διαφήμιση


Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε