Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Διασύνδεση τηλεφωνικών κέντρων voicomΗ διασύνδεση και ενοποίηση των δικτυακών κέντρων voicom, είναι μία ευκολία που δίνει στην σύγχρονη επιχείρηση την δυνατότητα να διαχειρίζεται την επικοινωνία σαν ένα ενιαίο σύστημα.

Δύο ή και περισσότερα Voicom, μπορούν να διασυνδεθούν μέσω ADSL Internet συνδέσεων, και να λειτουργούν ως ένα κέντρο με απ' ευθείας κλήσεις χωρίς κόστος, μεταφορές κλήσεων, συνδιασκέψεις κ.λ.π. Φανταστείτε ένα δίκτυο τηλεφωνικών κέντρων όπου κάθε χρήστης μπορεί να καλέσει τον συνάδερφό του που βρίσκεται σε άλλη διεύθυνση στην ίδια πόλη, ή οπουδήποτε στον κόσμο απλά πληκτρολογώντας ένα εσωτερικό νούμερο τηλεφώνου. Και φυσικά χωρίς καμία απολύτως χρονοχρέωση!

Ενδεικτικές εφαρμογές:

  1. Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων σε αλυσίδα καταστημάτων και διασύνδεση με τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες.
  2. Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων σε δίκτυο συνεργατών - μεταπωλητών για την απαραίτητη συχνή επικοινωνία και την διενέργεια παραγγελιών.
  3. Εγκατάσταση σε κατασκευαστικές ή εμπορικές εταιρίες που διατηρούν εκθεσιακούς χώρους (πχ. έπιπλα) σε διαφορετικές περιοχές και επιθυμούν να έχουν συχνή επικοινωνία με το εργοστάσιο κατασκευής.
  4. Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών (πχ. ασφαλιστικές, μεσιτικές εταιρίες, κλπ) που διαθέτουν δίκτυο συνεργατών σε κάθε γεωγραφική περιοχή.

Γνωρίστε πως θα επωφεληθείτε από την τεχνολογία των τηλεφωνικών κέντρων Voicom σήμερα κιόλας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επίδειξη από κάποιον συνεργάτη στο χώρο σας.

Διασύνδεση τηλεφωνικών κέντρων voicom

Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε