Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Νέες προσθήκες στις εκδόσεις EshopΟι νέες προσθήκες των active3 Eshop εκδόσεων είναι:

  • προσθήκη νέου πεδίου στα προϊόντα για να προσδιορίζουν οι διαχειριστές την «ελάχιστη ποσότητα αγοράς», η οποία ελέγχεται κατά την επιλογή ποσότητας από τους επισκέπτες του Eshop. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα εμφάνισης της ελάχιστης ποσότητας ή όχι κατ' επιλογή των διαχειριστών.

  • προσθήκη νέου πεδίου προσδιορισμού έκπτωσης με βάση την προϊοντική κατηγορία. Η έκπτωση αυτή εφαρμόζεται επί της λιανικής τιμής εφόσον το προϊόν ανήκει πλέον στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία. Η έκπτωση ανά προϊοντική κατηγορία είναι επίσης δυνατόν να εφαρμοστεί μόνο στα μέλη του website, προσδίδοντας έτσι ένα ακόμα κίνητρο για να εγγραφούν μέλη.

  • δυνατότητα προσαρμογής των τρόπων πληρωμής ανάλογα με το συνολικό ποσό του καλαθιού αγοράς. Κάθε τρόπος πληρωμής έχει πλέον ισχύ για συγκεκριμένο εύρος ποσού, παρέχοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο Eshop.

  • δυνατότητα προσαρμογής των τρόπων αποστολής ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας. Κάθε τρόπος αποστολής έχει πλέον ισχύ για συγκεκριμένο εύρος βάρους και έτσι στον τελικό επισκέπτη εμφανίζονται μόνο οι τρόποι αποστολής που ταιριάζουν στην παραγγελία.

Οι παραπάνω προσθήκες ενσωματώνονται ήδη από την έκδοση active3 v.4.8 σε όλα τα Eshop που κατασκευάζει η εταιρία μας. Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση σας ή να αποκτήσετε και εσείς ένα active3 Eshop, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας στο 2310 300326. Θα χαρούμε να εξετάσουμε από κοντά τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να προτείνουμε λύσεις για όλες τις ανάγκες προβολής σας.Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε