Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πρόγραμμα “Νέα ευκαιρία” (Opportunity)Αναγνωρίζοντας την αμηχανία της αγοράς και την αβεβαιότητα που νοιώθουν σήμερα ορισμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάδειξης και προβολής επιχειρήσεων. Η IPS από ιδρύσεως έχει αποδείξει ότι διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά και προσαρμόζεται πάντα στις απαιτήσεις της αγοράς αξιοποιώντας σε κάθε περίπτωση την πολύχρονη εμπειρία της, την οργάνωση και το άρτια εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό της.

Το "πρόγραμμα Opportunity", όπως ονομάστηκε το πρόγραμμα ανάδειξης, σκοπό έχει να οργανώσει και να βελτιώσει την "εικόνα" μιας σύγχρονης επιχείρησης με δράσεις που υλοποιούνται αποκλειστικά ή κατά ένα μεγάλο βαθμό στο διαδίκτυο. Με το "πρόγραμμα Opportunity" προετοιμάζετε σωστά την εταιρία σας για να αποδώσει τα μέγιστα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αναλυτικά στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Δημιουργία σύγχρονου εταιρικού προφίλ. Εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να καταγράψουν την ιστορική διαδρομή της εταιρίας, την οργάνωση και στελέχωση της, την υποδομή, τις διαδικασίες που ακολουθούνται, τα δίκτυα διανομής, τα κριτήρια αξιολόγησης, τη παραγωγικότητα, τις πιστοποιήσεις και διακρίσεις που κατέχει και γενικότερα τα στοιχεία εκείνα που συντάσσουν το πλήρες εταιρικό προφίλ. Στη συνέχεια αναδιατυπώνονται τα κείμενα της παρουσίασης (στα Ελληνικά και Αγγλικά) έτσι ώστε αυτά να γίνουν καταλληλότερα για το διαδίκτυο (εργονομία και λογική πλοήγησης, μηχανές αναζήτησης, κ.α).

  2. Δημιουργία ή ανασχεδίαση του διαδικτυακού τόπου της επιχείρησης. Με αυστηρή εξειδίκευση και δεκαετή και πλέον εμπειρία στο χώρο του web development, η IPS αναλαμβάνει την ανάπτυξη δυναμικών διαδικτυακών τόπων που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες κάθε επιχείρισης.

  3. Προώθηση και διαφημιστική προβολή μέσω του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουμε και υλοποιούμε τους πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης σύμφωνα με το αντικείμενο και την ιδιαιτερότητα κάθε επιχείρησης. Ενδεικτικά οι υπηρεσίες αυτές είναι Google Adwords, PPC campaigns, banner advertising, email marketing campaigns, SEO, αναδημοσίευση newsletters, συγγραφή δελτίων τύπου, κ.α.

Προαιρετικά και για την ενίσχυση των παραπάνω μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την σχεδίαση και αναπαραγωγή εντύπων ή άλλων διαφημιστικών μέσων που συμβάλουν και ενισχύουν πάντα την παρουσία μιας επιχείρησης στην τοπική αγορά.

Όποιο και να είναι το αντικείμενο της εταιρίας σας μπορούμε να ανταποκριθούμε καθώς έχουμε υλοποιήσει διαδικτυακά έργα σε περισσότερες από 280 επαγγελματικές κατηγορίες. Με το "πρόγραμμα Opportunity" ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές. Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό και διακριθείτε για τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη διαδραστικότητα που θα έχει η εταιρική σας παρουσίαση.

Επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της εταιρίας μας για περισσότερες πληροφορίες και οικονομοτεχνική προσφορά.Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε