Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Ανάπτυξη και υποστήριξη εξαγωγών στη ΡωσίαΜπείτε στη Ρωσική αγορά. Δοκιμάστε τα προϊόντα σας σε συνεργαζόμενα Ρωσικά δίκτυα διανομής τροφίμων με τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις.


Μην περιμένετε άλλο δημιουργώντας διαρκώς υποδομές και επενδύοντας σε άσκοπες πιστοποιήσεις. Πουλήστε άμεσα εκμεταλλευόμενοι τα Ελληνικά δίκτυα διανομής τροφίμων που υπάρχουν ήδη στην Ρωσική αγορά.

 

Η προώθηση των Ελληνικών προϊόντων στην Ρωσική αγορά ήταν πάντα ένα δύσκολο και επίπονο στοίχημα για πολλές επιχειρήσεις. Εμείς έχουμε καταφέρει να τυποποιήσουμε τις διαδικασίες έχοντας άριστη γνώση του Ρωσικού κρατικού μηχανισμού, τις διαδικασίες πιστοποιήσεων, του ιδιαίτερου τρόπου λειτουργίας της τοπικής αγοράς, τις κατάλληλες επαφές και την τεχνογνωσία που απαιτείται. Η πολύτιμη εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει ενισχύεται με άριστη τεχνολογική υποστήριξη και συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις επιτρέποντας μας να επεκτείνουμε τις κατηγορίες προϊόντων προσθέτοντας έτσι νέες εταιρίες τροφίμων στο δυναμικό μας.

Είμαστε πάντα σε διαρκή αναζήτηση νέων παραγωγών που ενδιαφέρονται για την Ρωσική αγορά συσκευασμένων (μεταποιημένων) τροφίμων και διαθέτουν ανάλογα προϊόντα που δεν υπόκεινται σε περιορισμούς λόγω του σχετικού εμπάργκο που ακόμα υφίσταται για τα νωπά αγροτικά προϊόντα.


Συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού
Οργανώνουμε και συμμετέχουμε σε εκθέσεις στο εξωτερικό για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων
Υποστήριξη εξαγωγών μέσω διαδικτύου
Χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο σαν ένα πολύτιμο εργαλείο αμφίδρομης επικοινωνίας, δειγματισμού και παραγγελιοληψίας.

Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε