Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Φόρμα Εγγραφής στα Google AdwordsΓνωρίστε το Google Adwords, την αξιόπιστη πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαφήμισης του γνωστού κολοσσού των μηχανών αναζήτησης.

Η IPS ως εγκεκριμένος συνεργάτης διαφημιστικής προβολής του Google Adwords, αναλαμβάνει τη παρακολούθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο διαδίκτυο με ελάχιστο μηνιαίο κόστος διαχείρισης.

Επιλέξτε προσεκτικά τις χώρες που επιθυμείτε να προβληθούν οι διαφημίσεις σας, οι γλώσσες που επιθυμείτε να μιλά το κοινό που απευθύνεστε, το μέγιστο χρηματικό πλαφόν δαπάνης ανά ημέρα και τέλος τις “λέξεις ή φράσεις κλειδιά” για τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται το κείμενο της διαφήμισης σας.

Δοκιμάστε την αποτελεσματικότητα μιας text διαφημιστικής καμπάνιας Google Adwords και καταγράψτε τα οφέλη που θα προκύψουν στις πωλήσεις και γενικότερα στην επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου μέσω των ενσωματωμένων στατιστικών Goolge Analytics που παρέχονται από την εφαρμογή active3 CMS.

Συμπληρώστε σήμερα κιόλας την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάθε λεπτομέρεια της διαφημιστικής καμπάνιας σας.

Domain name
Εταιρική Επωνυμία
Όνομα υπευθύνου
Επίθετο υπευθύνου
Χώρες επιθυμητής προβολής
Γλώσσες επιλογής
Ανώτατο ημερήσιο όριο δαπάνης
Ημερομηνία έναρξης της καμπάνιας
Λέξεις / φράσεις κλειδιά
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

 
Print-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε