Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Προώθηση εταιριών στο εξωτερικό και ανεύρεση συνεργατώνΗ IPS είναι από τις πρώτες εταιρίες του χώρου, αν όχι η πρώτη που διαθέτει εσωτερικό τμήμα με ξενόγλωσσους συνεργάτες που αναλαμβάνουν να προωθήσουν την εταιρία σας στο εξωτερικό. Το τμήμα πωλήσεων εξωτερικού στελεχώνεται σήμερα από δύο (2) ικανότατα στελέχη, με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις, διακρίσεις και εμπειρία στα Αγγλικά, Πολωνικά και Ρωσικά. Το τμήμα πωλήσεων εξωτερικού θα ενισχυθεί σύντομα και με δύο (2) συνεργαζόμενα μεταφραστικά γραφεία καθώς και εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων με εμπειρία στις Αραβικές χώρες.

Στο πρόγραμμα προώθησης που προτείνουμε περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω υπηρεσίες:

 1. Κατασκευή σύγχρονου δικτυακού τόπου που θα περιλαμβάνει Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Οι μεταφράσεις των Ελληνικών κειμένων θα γίνουν από τα στελέχη μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και φροντίδα σε τεχνικές βελτιστοποίησης SEO για την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 2. Έρευνα αγοράς για τις χώρες που επιθυμείτε με στόχο την συγκέντρωση πληροφοριών για την εκεί αγορά, τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, τις τάσεις που επικρατούν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του τόπου.

 3. Εντοπισμό των κατάλληλων μέσων προβολής σε κάθε χώρα. Πρόκειται πάντα για δικτυακούς τρόπους προβολής και προώθησης (portals, web services, email campaigns, social media, κλπ).

 4. Σχεδίαση και κατασκευή κάθε μακέτας (promo banner, newsletter layout, κλπ).

 5. Μαζική ενημέρωση αποδεκτών, τηλεφωνική προσέγγιση, συλλογή και επεξεργασία απαντήσεων.

 Στο πρόγραμμα ανεύρεσης συνεργατών περιλαμβάνονται επίσης οι παρακάτω υπηρεσίες:

 1. Έρευνα μέσω τοπικών επιμελητηρίων για τις επιχειρήσεις που προσεγγίζουν καλύτερα μια πιθανή συνεργασία, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις που θα μας δώσετε.

 2. Έρευνα μέσω τοπικών ηλεκτρονικών καταλόγων και άλλων δικτυακών τόπων. Η οργάνωση και ο τρόπος προβολής κάθε εταιρίας είναι συνήθως ενδεικτικός του μεγέθους και της δημοτικότητας της.

 3. Επικοινωνία με κάθε εταιρία του εξωτερικού στην γλώσσα τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό και βοηθά στην επίτευξη μιας συνεργασίας. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει αυτό το ρόλο μέχρι την οριστικοποίηση της συνεργασίας, αλλά και μετά αν χρειαστεί.

 4. Τηλεφωνική προσέγγιση σε όλες τις αξιόλογες επαφές.

 5. Ενημέρωση των συνεργατών εξωτερικού σε τακτά χρονικά διαστήματα για κάθε νέο προϊόν, υπηρεσία ή έργο. Η ενημέρωση αυτή γίνεται με ξεχωριστές λίστες email που δημιουργούμε για κάθε επιχείριση.

Τέλος, η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την ανεύρεση πελατών για την πώληση νέου ή μεταχειρισμένου εξοπλισμού, προϊόντων ή ακινήτων σε αγορές του εξωτερικού. Το πακέτο έρευνας πελατών περιλαμβάνει:

 1. Μελέτη προϊόντος και καταγραφή κάθε σχετικής πληροφορίας.

 2. Εύρεση υποψήφιων πελατών / συνεργατών σε ομάδες των διακοσίων (200) επαφών.

 3. Μετάφραση κειμένων και αποστολή email.

 4. Τηλεφωνική προσέγγιση σε όλες τις επαφές που εντοπίστηκαν.

 5. Συγκέντρωση απαντήσεων και αξιολόγηση βάσει δημοσιευμένων στοιχείων και τρόπου προβολής.

 6. Διαχείριση επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο (2) συνεργαζόμενα μέρη.

Η προώθηση των Ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό θεωρούμε πως είναι πάρα πολύ σοβαρή εθνική υπόθεση. Η IPS μπορεί να αναλάβει το ρόλο της διασύνδεσης χρησιμοποιώντας σαν όχημα της το διαδίκτυο και το λογισμικό active3 CMS που η ίδια έχει αναπτύξει κερδίζοντας τα μέγιστα στις μηχανές αναζήτησης.

Κάθε επαφή και κάθε ενέργεια γίνεται πάντα με αυστηρή εχεμύθεια τηρώντας απόλυτα το επαγγελματικό απόρρητο.

Ρωτήστε σήμερα κιόλας για το πρόγραμμα προώθησης στο εξωτερικό καλώντας στο 2310 300326 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε να εξετάσουμε μαζί μια ανάλογη προοπτική για την εταιρία σας.Print-icon SendToAFriend-icon Προτείνουμε