Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

Επιλέξτε templateΤα παρακάτω template designs εφαρμόζονται στην Business σειρά της εφαρμογής active3 CMS. Σε κάθε template υπάρχουν προκαθορισμένες δυναμικές περιοχές όπου μπορούν να αλλάξουν χρώματα (έτσι ώστε να προσαρμοστούν στα χρώματα της εταιρίας σας) και το λογότυπο.

Οι λειτουργίες που εμφανίζονται σε κάθε template προσαρμόζονται ανάλογα με την έκδοση. Με κάθε αναβάθμιση σε μεγαλύτερη έκδοση εμφανίζονται και οι απαραίτητες σχεδιαστικές δομές (πχ. mailing list, καλάθι αγορών, κ.α.).

Οποιαδήποτε έκδοση της σειράς Business μπορεί να δεχτεί ειδική σχεδίαση (custom design) και να αναβαθμιστεί σε έκδοση της σειράς Business Plus. Το κόστος της σχεδίασης και της αναβάθμισης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τις τυχών νέες λειτουργίες που θα ζητηθούν. Σε αυτή τη περίπτωση οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας μας αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν για εσάς μία μοναδική πρόταση (η οποία δεν θα διατεθεί ποτέ σε άλλη εταιρία) σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτιμήσεις που προηγουμένως θα συζητήσουμε.

Template1 Template 2 Template 3
 Template 4  Template 5  Template 6
 Template 7  Template 8  Template 9
 Template 10  Template 11  Template 12
 Template 13  Template 14  Template 15
Template 16 Template 17   Template 18
Template 19 Template 20  Template 21 
Template 22  Template 23 Template 24 
Template 25 Template 26
Template 27 
Template 28  Template 29 Template 30
 Template 31  Template 32 Template 33 


Print-icon SendToAFriend-icon Προτείνουμε