Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

www.toolservice.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα B2Cwww.toolservice.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα B2C

Η toolservice προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας ανάγκες της βιομηχανίας, όπως και κάθε επαγγελματικής και ερασιτεχνικής δραστηριότητας που απαιτεί χρήση εργαλείων. Στην toolservice μπορείτε να βρείτε επώνυμα εργαλεία  ηλεκτρικά, εργαλεία χειρός, μηχανήματα κήπουδάσους, εξαρτήματα, ανταλλακτικά, προϊόντα συντήρησης των εργαλείων σας, λέϊζερ, εργαλεία  με μπαταρία, μετρητές λέιζερ κ.α

Απαιτήσεις έργου:

Αρχικά ζητήθηκε η ανασχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας και η προσαρμογή του active3 CMS στην έκδοση B2C. Στόχος ήταν η βελτίωση των γραφικών και η αντικατάστασης του Layout με ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο επικρατεί αυτή την εποχή, αλλά ταυτόχρονα και η προσαρμογή του κώδικα που επιτρέπει με απλές και γρήγορες διαδικασίες την ενημέρωση του website καθώς και τη καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Λύση - Υλοποίηση:

Μετά από προσεκτική καταγραφή και ανάλυση των αναγκών αποφασίστηκε από κοινού η επιλογή του τρίστηλου Layout με ευδιάκριτα στοιχεία όπως το μενού πλοήγησης στα αριστερά, θεματικές ενότητες στην αρχική σελίδα καθώς και προτάσεις αγοράς σε κάθετη δεξιά στήλη. Διαδραστικά στοιχεία όπως η Mailing List και οι δημοσκοπήσεις συμπληρώνουν την εικόνα ενός σοβαρού εταιρικού website που είναι παράλληλα και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η θέση κάθε στοιχείου τόσο της σχεδίασης όσο και του περιεχομένου είναι τέτοια που επιτρέπει τη σωστή σάρωση του website από τα bots των μηχανών αναζήτησης, κάτι που ενισχύει σημαντικά την επισκεψιμότητα που δέχεται ο διαδικτυακός τόπος από αυτά. Τα ενσωματωμένα στατιστικά της εφαρμογής active3 B2C καταγράφουν κάθε τέτοια επίσκεψη και αποκαλύπτουν στους διαχειριστές τις λέξεις κλειδιά που ζητήθηκαν και την θέση στην οποία εμφανίστηκε το website στη λίστα κάθε μηχανής αναζήτησης.

Από την αρχή της λειτουργίας του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε αισθητή η βελτίωση της εικόνας και των δυνατοτήτων στους τελικούς πελάτες και οι ρυθμοί αύξησης της επισκεψιμότητας αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της επιτυχίας.Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε