Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο

www.theodosoudis.gr - Διασύνδεση E-shop με Soft1 ERPwww.theodosoudis.gr - Διασύνδεση E-shop με Soft1 ERP

Η εταιρεία Θ. Θεοδοσούδης, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας με ειδικά  συστήματα  θέρμανσης - ψύξης (χαμηλών θερμοκρασιών) ειδικά στην ενδοδαπέδια θέρμανση και την ενδοδαπέδια ψύξη με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο. Επίσης, εγκαθιστά και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα γεωθερμίας,  πισίνας, και ηλιακών συστημάτων. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εγκαταστήσουν στο χώρο τους το ενεργειακό τζάκι με χρήση φυσικού αερίου.

Απαιτήσεις έργου:

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού προϊόντων, από μικρά εξαρτήματα έως μεγάλες συσκευές ψύξης - θέρμανσης κρίθηκε απαραίτητη η διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος (Eshop) με το ERP της εταιρίας. Με αυτό τον τρόπο τα χιλιάδες προϊόντα που βρίσκονταν ήδη στο ERP θα μπορούν να παρουσιάζονται απευθείας και σε πραγματικό χρόνο στο Eshop, διατηρώντας μάλιστα την ίδια τιμολογιακή πολιτική για κάθε χρήστη - μέλος. Πολύτιμη είναι επίσης η άμεση ενημέρωση της αποθήκης μετά από κάθε ολοκληρωμένη αγορά, διατηρώντας έτσι μια άψογη λογιστική αποθήκη με ότι αυτό συνεπάγεται σε περιόδους απογραφής.

Λύση - Υλοποίηση:

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ειδική ομάδα δράσης που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την έρευνα σε συνεργασία με την εταιρία Soft One Technologies Α.Ε. που είναι η κατασκευάστρια εταιρία του ERP. Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η άμεση ανταπόκριση της Soft1 βοήθησαν στην άψογη υλοποίηση αυτής της διασύνδεσης για την οποία μάλιστα πιστοποιηθήκαμε τον Ιούλιο του 2009. Έτσι η εφαρμογή active3 είναι το πρώτο CMS με σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας που διασυνδέεται στο Soft1 ERP.

Η νέα έκδοση που υποστηρίζει πλέον το website της Θ. Θεοδοσούδης πήρε την ονομασία active3 SERP και είναι συνδυασμός φιλοξενίας σε περιβάλλον cluster (Microsoft Incubation Center στη Θεσσαλονίκη) και τοπικής εγκατάστασης ERP.

Από την αρχή της λειτουργίας του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος ξεχώρισαν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της νέας έκδοσης active3 SERP. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε μάλιστα στις ενσωματωμένες λειτουργίες SEO για ακόμα καλύτερη κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης, κάτι εξαιρετικά πολύτιμο όταν χειριζόμαστε τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων. Η φιλικότητα προς τον τελικό χρήστη αλλά και τους διαχειριστές εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα και ένα από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του active3, γι' αυτό και διατηρήθηκαν οι ίδιες αρχές λειτουργίας που ενισχύθηκαν από διαδραστικά στοιχεία που εκτελούν ερωτήματα απευθείας στο ERP. Έτσι μπορούν να υλοποιηθούν σύνθετες αναζητήσεις, επεξηγηματικά balloons με ταχύτατες Ajax call πληροφορίες και σύνθετες απεικονίσεις report του ERP. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και το myProfile περιβάλλον κάθε χρήστη από όπου μπορεί κανείς να δει την εξέλιξη κάθε παραγγελίας του καθώς και το balance της οικονομικής καρτέλας του.Print-icon SendToAFriend-icon Newsletter list
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και για τις νέες λειτουργίες που αναπτύξαμε


Sms list
Ενημερωθείτε άμεσα για τις προσφορές μας

Προτείνουμε